blog-logo

Șase cazuri de coronavirus, confirmate în România

Șase cazuri de coronavirus, confirmate în România

Cel de al cincilea caz de coronavirus a fost confirmat la un adolescent de 16 ani, nepotul bărbatului de 47 de ani, din Timişoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de marţi, precizează Grupul de Comunicare Strategică. Al șaselea caz de coronavirus din România a fost confirmat la o persoană de 71 de ani din Suceava, care va fi transportată la Centrul regional de la Iaşi pentru îngrijiri medicale de specialitate, anunță responsabilii guvernamentali.

„Conform primelor informaţii din partea DSP Timiş, tânărul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase ‘Victor Babeş’ din Timişoara”, arată miercuri sursa citată.

Alte articole:   Recomandările prefectului pentru sectorul HORECA în minivacanța de 1 Decembrie

Conform aceleiaşi surse, rezultatele de miercuri ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative şi urmează, potrivit procedurii, un nou test la distanţă de 24 de ore faţă de ultimul realizat.

„Toate analizele efectuate astăzi sunt negative, cu excepţia unui contact din familia bărbatului. Este vorba despre băiatul de 16 ani, care va fi adus cu izoleta la spital pentru internare”, a afirmat dr. Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

Cei doi pacienţi depistaţi pozitiv cu noul coronavirus COVID-19 (femeia şi bărbatul, n.r.), internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie ‘Dr.Victor Babeş’ Timişoara, sunt cu stare generală bună, asimptomatici, au informat reprezentanţii DSP Timiş.

Alte articole:   HAI PA, capital romanesc!

Situația la Brașov

Monitorizare coronavirus la nivelul județului Brașov, 4 martie 2020, orele 08:00, conform Direcției de Sănătate Publică:
▪ 0 persoane infectate
▪ 0 persoane în carantină
▪ 196 persoane autoizolate și monitorizate la domiciliu

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate