Bărbat reținut pentru 24 de ore după ce a agresat două persoane la locul de muncă

Bărbat reținut pentru 24 de ore după ce a agresat două persoane la locul de muncă

Polițiști din cadrul Secției 5 Brașov au reținut pe o perioadă de 24 de ore un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ,,tulburarea ordinii și liniștii publice” și ,,lovirea sau alte violențe”.

,,Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 01 martie 2020, în jurul orei 18.15, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat în vârstă de 36 ani, ar fi agresat fizic alți doi bărbați, cu vârsta de 32 ani, respectiv 51 ani, în timp ce se aflau în  interiorul unei societăți comerciale din municipiul Brașov.

În urma incidentului, una dintre persoanele agresate a fost preluată și transportată la o unitate medicală pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat, agresorul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate