ULTIMELE LOCURI disponibile la cursul de Contabilitate organizat de Profesional New Consult la Braşov

ULTIMELE LOCURI disponibile la cursul de Contabilitate organizat de Profesional New Consult la Braşov

Vrei să îți construiești o carieră în contabilitate sau vrei să te perfecţionezi în acest domeniu? Atunci nu ezita să ocupi unul din ultimele locuri disponibile la Cursul de Contabilitate oferit de Profesional New Consult, curs ce asigură combinaţia perfectă între componentele teoretică și practică ale domeniului.

Cursul nostru vă ajută să interpretați corect documentele contabile! Dintre cunoștintele pe care le veți dobândi pe parcursul Cursurilor de Contabilitate se numără informații utile despre: patrimoniu, conturi, active imobilizate, stocuri, contabilitatea creanțelor și datoriilor, a veniturilor și cheltuielilor, despre bilanț și balanța contabilă și multe altele.

            Vă confrunați cu probleme contabile cărora trebuie să le găsiți rapid o rezolvare? Aveți nevoie de o abordare mai pragmatică a domeniului, potrivită timpurilor pe care le traversăm? Vă așteptăm la un curs susținut de practicieni în domeniu, experți contabili cu o vastă experiență în materie. Cursul pe care vi-l propunem este acreditat și vă oferă soluții practice utile cu privire la: documentele contabile, analiza operației contabile, înregistrarea operațiunilor în conturi, întocmirea declarației 112, toate acestea ținând cont de aspectele fiscale și prevederile legale la zi.

          Activitatea de contabil este o profesie extrem de solicitatã pe piaţa muncii de azi, atât firmele cât si instituţiile publice având nevoie de serviciile unor specialişti ȋn acest domeniu. Puteţi sã vã specializaţi în aceastã activitate urmând un curs de formare profesionalã acreditat, cum este cel organizat de Profesional New Consult. Cursul este susţinut de formatori cu experienţã în domeniu, ce cunosc noţiunile practice, dar şi legislaţia, elemente ce trebuie a fi ȋnsuşite de cãtre cei ce doresc sã se iniţieze ȋn domeniu, dar şi pentru cei ce doresc sã se specializeze ȋn activitatea de contabil.

Alte articole:   Cod galben de vreme severă, la Brașov!

             Pregãtirea practicã în cadrul cursului este realizatã cu ajutorul aplicaţiei SAGA, aplicaţie contabilã foartã uzualã în zilele noastre în cadrul departamentelor de contabilitate sau firmelor de profil din ţarã.

Dacã doriţi sã parcurgeţi Cursul de Contabilitate, acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele/whatsapp 0786.333.103 sau 0760.031.178 sau puteţi remite un email la adresa: cursuri.brasov@profesionalnewconsult.ro sau brasov@profesionalnewconsult.ro  .

           In luna februarie puteti beneficia de reducere la inscriere:  https://www.profesionalnewconsult.ro/luna-frumusetii-iubeste-formarea/

Sediul firmei se aflã la urmãtoarea adresã: Strada Iuliu Maniu nr.47 , etaj4 , camera 402 – cladirea Cobco (langa Spitalul Sfantul Constantin ) din Brasov .

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult in Brasov în perioada urmãtoare sunt:

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.