blog-logo

Transfigurarea Domnului asociat al interlopilor, pe mâna unui propagandist PCR

Transfigurarea Domnului asociat al interlopilor, pe mâna unui propagandist PCR

Brașovul, de departe, este în topul aberațiilor politice și al jocurilor de putere. Dacă, până deunăzi, vobeam de o triadă Căncescu – Niță – Scripcaru, fiecare cu partidul lui, astăzi, la masa puterii, s-au așezat și interlopii.

Descinderile Poliției la membrii unei grupări infracționale specializate în infrațiuni de skimming (clonarea de carduri și retragerea de sume din bancomate), au relevat cât de adânc au penetrat infractorii instituțiile statului.

Vorbește lumea pe la colțuri că, dacă nu ar fi intrat pe fir americanii cu serviciile lor, la noi încă se făcea balet pe ritm de manea. Așa că, de voie, de nevoie, s-a declanșat un scandal în care asociații în afaceri ai interlopilor au ajuns să atace capii instituțiilor statului. Evident, e dreptul lor, că de-aia vrem democrație.

Tot pentru că e democrație, există și libertatea de opinie. Un propagandist al PCR, care zice că e și ziarist, că pe vremea comuniștilor propagandiștii se ocupau și cu asta, total întâmplător, se activează din patru în patru ani, când sunt alegerile, și-a tras „televiziune online”. La concurență cu asociatul interlopilor, care și el administrează un trust de presă cu televiziune, adică tot un site sau blog, fiecare după înțelegerea lui, unde postează și clipuri video.

Alte articole:   Pericol de explozie la Săcele

Fiecare cu obiectul muncii: PCR cu secera, interlopii cu sabia…

Interesantă este asocierea între propagandistul PCR și asociatul interlopilor, primul ridicându-i osanale celui de pe urmă, ridicându-l de la rangul de fazan la cel de cocoș. Dar este un lucru de înțeles. Comunistul mărturisește, evident, după Revoluție, ca să aibă și el partea lui de eroism, că „în anul 1987 am început să scriu pe un caiet secret, pe care îl ţineam ascuns într-un sertar din fostul meu birou de secretar PCR la Codlea poezii şi alte texte, supărate rău pe regimul răufăcător, pe care îl slujeam, că n-aveam altul”

Și, uite așa, propagandistul PCR îl spală pe picioare mai ceva cum a spălat Papa Francisc de Paști piciorele unor deținuți în 2018, pe asociatul interlopilor, pe motiv că acesta nu mai răspunde pentru modul cum a fost administrat fondurile uneia dintre firmele unde este asociat cu interlopii. Procesul pentru o altă firmă, pe aceeași temă, este în derulare.

Că asociatul interlopilor este/a fost om politic, că a avut funcții importante în administrația județeană, că a fost tătucul unor instituții, unde avea controlul și că s-au făcut angajări în funcții cheie, mai ales în zona de decizie în privința achizițiilor, pentru comunistul resuscitat în „câine de pază al democrației” nu a contat.

Alte articole:   „Din inimă de român”, recital dedicat Unirii Principatelor Române, mâine, la „Casa Mureșenilor”

Propagandistul PCR, om cu ștate vechi în manipulări, evident că „uită” să mai amintească esențialul: cum a ajuns fazanul – cocoș să facă jocuri în instituții de stat în Brașov. Și pentru cine! Pe scufrt, este arta unui propagandist PCR de a pupa dosul unui asociat al interlopilor. De gustibus…

Pilde…

Schimbarea la Față (sau Transfigurarea Domnului) este un eveniment descris de evangheliile sinoptice, în care Isus din Nazaret a fost văzut de discipolii săi într-o lumină nouă pe Muntele Tabor (Matei 17:1-9, Marcu 9:2-8, Luca 9:28-36). Conform evangheliilor sinoptice Isus a devenit strălucitor, a vorbit cu Moise și cu Ilie, fiind numit Fiul lui Dumnezeu. Interpreții Noului Testament au clasificat Schimbarea la Față drept una din minunile lui Isus menționate în Evanghelii.

Particularitatea Schimbării la Față este aceea că discipolii săi văd în Isus din Nazaret lumina divină. Similar, conform evangheliei după Ioan, la ultimul discurs public al lui Isus, discipolii săi au auzit „vocea lui Dumnezeu” (Ioan 12,28), în timp ce alții au auzit doar „zgomot de tunet” (Ioan 12,29).

„Și după șase zile, Iisus a luat cu Sine pe Petru și pe Iacov și pe Ioan, fratele lui, și i-a dus într-un munte înalt, de o parte. Și S-a schimbat la față, înaintea lor, și a strălucit fața Lui ca soarele, iar veșmintele Lui s-au făcut albe ca lumina. Și iată, Moise și Ilie s-au arătat lor, vorbind cu El.

Alte articole:   Centru de testare COVID-19 deschis non-stop la Spitalul de Pneumoftiziologie Brașov

Și, răspunzând, Petru a zis lui Iisus: Doamne, bine este să fim noi aici; dacă voiești, voi face aici trei colibe: Ție una, și lui Moise una, și lui Ilie una. Vorbind el încă, iată un nor luminos i-a umbrit pe ei, și iată glas din nor zicând: „Acesta este Fiul Meu Cel iubit, în Care am binevoit; pe Acesta ascultați-L”.

Și, auzind, ucenicii au căzut cu fața la pământ și s-au spăimântat foarte. Și Iisus S-a apropiat de ei, și, atingându-i, le-a zis: Sculați-vă și nu vă temeți. Și, ridicându-și ochii, nu au văzut pe nimeni, decât numai pe Iisus singur. Și pe când se coborau din munte, Iisus le-a poruncit, zicând: Nimănui să nu spuneți ceea ce ați văzut, până când Fiul Omului Se va scula din morți.”— Matei 17:1-9

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate