blog-logo

O nouă etapă de montare a limitatoarelor de viteză la trecerile de pietoni

O nouă etapă de montare a limitatoarelor de viteză la trecerile de pietoni

Sâmbătă vor fi montate limitatoare de viteza la alte trei treceri de pietoni din municipiul Braşov, după ce în ultimele săptămâni au fost montate limitatoare de viteză la 16 treceri de pietoni.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, spune că această acțiune este realizată în urma solicitării Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, care a constatat că în ultima perioadă s-au înregistat mai multe accidente rutiere, soldate cu victime omenești, produse pe fondul neacordării priorității de trecere a pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumurilor publice.

În aceasta etapă vor fi instalate sisteme de limitare a vitezei la următoarele treceri de pietoni: pe str. Zizinului, intersecție cu Drumul Cernatului, la trecerea de pietoni de la stadionul Carpați. pe str. Aurel Vlaicu, la intersecția cu b-dul Griviței, doar pe sensul de mers dinspre Faget spre Griviței şi pe str. Stadionului, la Stadionul Tineretului, doar pe sensul de mers dinspre Fartec (b-dul Griviței) spre Bartolomeu (Calea Făgărașului).

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Serviciul de Evidență a Persoanelor de la Primăria Brașov permite și accesul pentru persoanele nevaccinate

Leave a Reply

Your email address will not be published.