blog-logo

Măsuri de prevenire a răspândirii virușilor în mijloacele de transport ale RATBV

Măsuri de prevenire a răspândirii virușilor în mijloacele de transport ale RATBV

Autobuzele și troleibuzele RATBV sunt igienizate pentru prevenirea și eliminarea virușilor. Mijloacele de transport în comun, din Brașov sunt dezinfectate zilnic, pentru a reduce riscul îmbolnăvirilor călătorilor cu diverși viruși.

Conducerea operatorul public de transport în comun din Brașov, a declarat pentru radiomures.ro, că a luat măsuri de prevenire a răspândirii virușilor în mijloacele de transport în comun.

Compania de transport public a instituit măsuri pentru prevenirea răspândirii cazurilor de gripă și a virozelor respiratorii, încă de iarna trecută, când a fost epidemia de gripă sezonieră, prin acțiuni zilnice repetate de igienizare și dezinfecție, cu substanțe pe bază de clor.

În fiecare dimineață, echipele de curățenie intervin cu soluții profesionale, în autobuze și troleibuze și dezinfectează bările de susținere, mânerele de scaune și scaunele.

„La noi, dimineața, fără se facă nici un anunț, se face curățenie în toate autobuzele, se folosesc substanțe pe bază de clor dar deocamdată nu am luat alte măsuri. Bările de susținere, mânerele de scaune, acestea sunt în fiecare zi spălate și, bineînțeles, podeaua și periodic tapițeriile scaunelor”, a precizat pentru Radio Târgu-Mureș purtătorul de cuvânt al RAT Brașov, Silviu Ștefan.

Reprezentantul RAT Brașov a precizat că măsurile se respectă acum și la recomandarea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Brașov.

Alte articole:   Pacienţii asiguraţi la CNAS vor beneficia gratuit de investigaţii de screening

Foto: arhiva/radiohit.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.