blog-logo

Intermercato politic la Zărnești și Rupea: doi consilieri pleacă de la PNL și un viceprimar din PSD

Intermercato politic la Zărnești și Rupea: doi consilieri pleacă de la PNL și un viceprimar din PSD

Coordonatorul Pro România Brașov, deputatul Mihai Mohaci, i-a prezentat pe Lupu Ștefan Ovidiu și pe Mircea Aldea Ilie, vicepreședinți la PNL Zărnești, care încă nu sunt membri ai partidului lui Victor Ponta, dar acest lucru se va întâmpla zilele următoare.

Mai mult, Mohaci a precizat că Aldea va fi candidat la Primăria Zărnești, iar Lupu va coordona organizația locală.

Viceprimarul Codruța Moise a explicat de ce a plecat de la PSD: „M-am alăturat Pro România pentru că drumul meu alături de acest partid poate rezolva obiectivele pe care mi le-am propus. Ca viceprimar, am trăit un sentiment de vinovăție, pentru că știam problemele oamenilor și nu am putut să-i ajut, pentru că nu am fost susținută. Nu am fost ascultată. Consider că alături de Pro România vom putea face ceva pentru comunitate: pentru că avem același scop: binele comunității”.

Aldea: „La Zărnești este o situație atipică. Plecăm de la un partid aflat la guvernare, cu peste 30%. La ultima ședință la care am participat, dl. președinte Grapă Ionuț ne acuza că nu facem opozița în CL Zărnești și a propus să fim excluși. Faptul că nu a reușit să ne excludă, înseamnă că și colegii din PNL consideră că am muncit 12 ani și am făcut un efort să dezvoltăm partidul. Am votat pentru proiectele pentru dezvoltarea orașului, nu puteam să ne opunem”.

În altă ordine de idei, Aldea a remarcat faptul că, din 2016 până în 2020, Grapă Ionuț, liderul liberalilor zărneșteni a absentat masiv la ședințele de plen, motiv pentru care acesta întreabă retoric cum a făcut Grapă opoziție, dacă a lipsit la majoritatea ședințelor de plen?

Alte articole:   Grevă japoneză la Casa de Pensii Braşov

Lupu: „PNL Zărnești este impracticabil. Se întâplă din 2016. Am rămas pe baricade pentru că am dus lista de conisliu și nu puteam să cedăm în fața lor, ca să fim în contradcițe cu cetăneii, care de fiecare dată ne-au sprijinit. S-a ajuns la ameninițări, la jigniri. Am dovezi scrise, filmate. Cum ar fi să vă treziți dimineața cu un cuțit în poartă? S-a ajuns prea departe. Eu nu țin de scaun. Să facă ce vor. Ne-am angajat într-un nou proiect și vom avea alături de noi oameni de bine. Vom face o echipă care se va lupta pentru cetăenii orașului Zărnești. Vom participa la proiectele pentru cetățeni”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.