blog-logo

Concert aniversar caritabil, în beneficiul HOSPICE Casa Speranței Brașov, la Sala Patria

Concert aniversar caritabil, în beneficiul HOSPICE Casa Speranței Brașov, la Sala Patria

Radio România Braşov FM împlineşte, pe 1 martie, un an de emisie. Cu acest prilej va fi organizat un concert caritabil, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov și HOSPICE Casa Speranței.

Vineri, 28 februarie, de la ora 19.00, la Sala Patria, brașoșovenii sunt așteptați la un concert extraordinar, susţinut de pianiștii Horia Mihail și Ioan-Dragoș Dimitriu, Big Band-ul Radio, condus de Ionel Tudor şi cunoscutul interpret de blues, Berti Barbera.

Pentru că, de un an, #dăruimradio ascultătorilor din Braşov, vom sărbători dăruind concertul aniversar pacienților aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței.

Pianiștii Horia Mihail și Ioan Dragoș Dimitriu vor oferi un Recital de pian la patru mâini, ce va impresiona prin tehnică, eleganță, vitalitate ritmică și expresivitate. Apoi, pe scena Sălii Patria vor urca dirijorul Ionel Tudor și Big Band-ul Radio, pentru a-l acompania pe Berti Barbera, într-un concert extraordinar de blues.

Alte articole:   Județele Sibiu și Mureș peste Brașov la capitolul câștiguri salariale

Ca orice artist modern, Berti își deschide sufletul la diversitatea stilistică și la multiplele posibilități de redare a unei lucrări muzicale. La fiecare reprezentație, acesta reușește să dea o formă originală, spectaculoasă și accesibilă oricarei piese pe care o abordează.

Pentru că în fiecare zi #dăruimradio, pe 28 februarie #dăruimmuzică celor care ne vor fi alături și împreună #dăruimsperanță pacienților de la HOSPICE Casa Speranței!

Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro și la casa de bilete a Sălii Patria. Un bilet costă 75 lei, iar toți banii încasați vor intra în conturile HOSPICE Casa Speranței din Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.