blog-logo

,,Îmblânzirea scorpiei”, desemnat spectacolul de teatru al anului 2019

,,Îmblânzirea scorpiei”, desemnat spectacolul de teatru al anului 2019

Consorțiul Cultural Corona a decernat Premiile Anului 2019 în Cultură la Brașov în cadrul unei gale organizate la Centrul Multicultural al Universității Transilvania. 

,,Câștigătorii au fost desemnați pe baza voturilor exprimate online de către publicul brașovean, respectiv a notelor acordate de către trei personalități ale artei contemporane și ale managementului cultural din afara Brașovului, ale cărui opțiuni au avut și în acest an o pondere de 50%. 

Spectacolul ,,Îmblânzirea scorpiei” a fost desemnat câștigător: ,,Spectacolul de teatru al anului 2019”. 

Scenariu de Radu Aldulescu după William Shakespeare

Kate și Petrucchio – războiul sexelor

Spectacolul concentrează în limbajul teatrului contemporan povestea extraordinară din Îmblânzirea scorpiei a lui Shakespeare și are toate atuurile pentru a cuceri publicul, prin strălucirea textului, prin mijloacele de expresie ale comediei și teatralității și mai ales prin jocul exploziv al actorilor.

Spectacolul a fost selectat în prestigiosul Festival Internațional Shakespeare din 2020, ca și în alte Festivaluri din Rețeaua Festivalurilor Shakespeare, evenimente culturale în aer liber sau indoor”, potrivit reprezentanților Centrului Cultural Reduta.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.