blog-logo

Șoferi din Brașov morți de beți la volan, prinși, în acest weekend, de polițiști

Șoferi din Brașov morți de beți la volan, prinși, în acest weekend, de polițiști

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, dosare instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

,,La data de 22 ianuarie, în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic, un tânăr în vârstă de 21 ani, care a condus un autoturism pe strada Hărmanului din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,53 mg/l alcool pur.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov, au depistat în flagrant, la data de 23 ianuarie, în jurul orei 09.10, pe strada Timișul Sec din municipiul Brașov, un bărbat în vârstă de 62 ani, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,48 mg/l alcool pur.

La data de 23 ianuarie, în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 31 ani, care a condus un autoturism pe strada Egretei din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 0.41 mg/l alcool pur.

La data de 23 ianuarie, în jurul orei 02.20, lucrători din cadrul Poliției Stațiunii Predeal, au oprit în trafic, pentru control, un tânăr în vârstă de 23 ani, din municipiul București, care conducea un autoturism pe bdl. Libertății din orașul Predeal, jud. Brașov.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0,47 mg/l alcool pur.

La data de 23 ianuarie, în jurul orei 17.15, lucrători din cadrul Poliției orașului Rupea, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 38 ani, care conducea un autoturism pe raza localității Viscri, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,61 mg/l alcool pur.

La data de 23 ianuarie, în jurul orei 02,10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 32 ani, care a condus un autoturism pe str. Poienelor din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 0.63 mg/l alcool pur.

La data de 23 ianuarie, în jurul orei 01.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 32 ani, care a condus un autoturism pe str. Toporașului din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 0.55 mg/l alcool pur.

 Toți conducătorii auto au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 23 ianuarie, în jurul orei 05.20, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe D.N.10, în localitatea Teliu, a avut loc un eveniment rutier.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un un bărbat, în vârstă de 31 ani din localitatea Vama Buzăului, jud. Brașov, care conducea un autoturism pe D.N.10, la km. 128+100m, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe partea lateral dreapta, în apropierea cursului râului Teliu.

În urma impactului au rezultat doar cu pagube materiale, fără victime.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.58 mg/l alcool pur.  Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov