blog-logo

Polițiștii din Brașov au prins în trafic un hoț din Botoșani, care a dat lovitura la Sebeș

Polițiștii din Brașov au prins în trafic un hoț din Botoșani, care a dat lovitura la Sebeș

Un bărbat din judeţul Botoşani este cercetat, sub control judiciar, pentru furt. El este bănuit că ar fi sustras o sumă de bani de la firma din Sebeş, pentru care lucra. Prejudiciul a fost recuperat în cea mai mare parte.

La data de 22 februarie 2020, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii din Braşov, l-au depistat şi reţinut pe un tânăr de 21 de ani, din judeţul Botoşani, care este bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt, faptă reclamată poliţiei la data de 21 februarie 2020.

Se pare că, în cursul zilei de 21 februarie, tânărul, care era angajat la o societate comercială din Sebeş, pe fondul unor neînţelegeri avute cu reprezentanţii societăţii, ar fi profitat de faptul că uşa unui birou a fost lăsată neasigurată şi ar fi sustras suma de 1.000 de euro şi 4.500 de lei. Ulterior ar fi luat un taxi, pentru a se deplasa acasă, în judeţul Botoşani.

Alte articole:   Lista medicilor de familie din județul Brașov unde se pot face teste rapide COVID-19

Cu sprijinul poliţiştilor rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Braşov, autoturismul cu care se deplasa tânărul a fost oprit, pe raza municipiului Braşov.

Ulterior tânărul a fost condus la Poliţia Municipiului Sebeş, unde a fost audiat. Asupra lui a fost găsita suma de 1.000 de euro şi 3.500 de lei, care a fost indisponibilizată, în vederea restituirii către reprezentanţii societatea păgubite.

Tânărul a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt, iar în cursul zilei de duminică, 23 februarie, a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Alte articole:   Se reia testarea elevilor în școli. Noile teste de salivă sunt ambalate în kituri individuale

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate