blog-logo

Și în acest weekend vor fi montate limitatoare de viteză în Brașov

Și în acest weekend vor fi montate limitatoare de viteză în Brașov

În acest weekend vor fi montate limitatoare de viteză la alte două treceri pentru pietoni, după ce la sfârșitul săptămânii trecute au fost montate limitatoare de viteză la 14 treceri pentru pietoni.

,,Această acțiune este realizată în urma solicitării Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, care a constatat că în ultima perioadă s-au înregistat mai multe accidente rutiere, soldate cu victime omenești, produse pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumurilor publice.

În aceasta etapă vor fi instalate sisteme de limitare a vitezei la următoarele treceri de pietoni: pe str. Lunga, intersecție cu str. De Mijloc (La Valici), atat la trecerea de pietoni de la începutul străzii De Mijloc, coborâre spre Bartolomeu, cât și la trecerea de pietoni de pe Lunga, urcare spre centru, unde se intra din 3 benzi in doua benzi; pe b-dul Gării, la gara, trecerea de pietoni dinspre Unirea, doar pe sensul dinspre Făget spre Hărmanului”, potrivit reprezentanților Primăriei Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un adolescent de 16 ani ar fi tras cu arma într-un alt șofer, după o șicanare în trafic (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate