blog-logo

Polițist brașovean: ADRIAN VEȘTEA, un NEOcomunist și “slugoiul” Kadas – interlopi

Polițist brașovean: ADRIAN VEȘTEA, un NEOcomunist și “slugoiul” Kadas – interlopi

Atac fără precedent făcut de un polițist la adresa președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, pe contul personal de pe un site de socializare. Violența limbajului este incalificabilă, cu atât mai mult cu cât există un cod de conduită la nivelul instituției unde activază:

Iată textul mai jos:

Nu îți este ție rușine vis-a-vis de instituția care o reprezinți?
Nu îți este ție rușine de funcția pentru care alții s-au sacrificat și tu te pozezi cu atâta fală?
Cum îți permiți tu să confunzi acea instituție cu propria ogradă? Cu împărăția ta? De unde ai tras tu concluzia că oamenii bine intenționați, care muncesc în acea instituție sunt sclavii tăi de pe plantație?
Măi slugoiule, cum îți permiți tu și colegii tăi de partid cu firme în care sunt asociați cu interlopii să tăiați și să spânzurați cum vreți în spitalele brașovene?

Măi “gunoiule”, cum ai putut tu să faci o “mică eroare” și să coordonezi prin Kadas tot ce înseamnă achiziții în spitalele din Brașov? Să angajezi toate neamurile și pilele lui Kadas și ale interlopilor?

Cum ai dat tu ordin să nu se discute nimic la ședința unde Kadas trebuia să fie pus în discuție? (care nu e publică, ca să punctez pentru tine, deși ai anunțat acest lucru public, că tu ești învățat cu ascunsul pe sub preș) și să îți pui colegii într-o situație penibilă, de nici să nu mai răspundă la telefon? Nu draguțule, te informez că instituția aceea este a cetățenilor, nu îți aparține și nu îți va aparține niciodată!
Da oameni buni, aceasta este sluga politică, pusă în fruntea PNL BRAȘOV, preamăritul președinte al CONSILIULUI JUDEȚEAN BRAȘOV și care se crede atotstăpânitorul județului.
Da, el este cel care la ordinul lui Kadas și al interlopilor angajează funcționari, face achiziții, interzice accesul la concursul pentru posturi la ordinul lui Kadas și al interlopilor, ca în propria bătătură, ca în epoca de aur.
Oare merită să atașez poza acestui “lingău” al binomului Kadas – interlopi, dictatorul CONSILIULUI JUDEȚEAN BRAȘOV, cât timp se vede clar că nimic nu mișcă la Consililul Județean Brașov fără acceptul lui Kadas și al interlopilor?

P.S. Nu îți mai pune lătrăii să dea tot felul de comment-uri și să încerce să-ți spele rușinea, mai bine ocupă-te să-ți acoperi urmele de prin spitale și Direcția pentru Protecția Copilului!
Noo, acuma v-am dat motive să vă întâlniți pentru “strategii”!

EVIDENT, ESTE FAKE NEWS, dar…

Dar dacă ar fi fost pe bune? Ce s-ar fi întâmplat dacă un polițist, care nici măcar nu este o persoană publică, „aleasă” pe listă de partid precum consilierul județean Andrei Kadas, ar fi făcut o astfel de postare ca persoană privată, nu ca polițist?

Alte articole:   Lucrările de construcţii au crescut de aproape trei ori, în Brașov, în primele luni ale anului

În câte minute omul își dădea demisia (nu se suspenda din funcție!), că așa i se recomanda de superior ca să nu aducă prejudicii de imagine instituției? Cât ar fi lătrat politicienii pe acest subiect?

Oare șefii IPJ Brașov ar fi putut anunța că vor discuta cazul după cinci zile? Iar când se împlinește sorocul, să nu meargă la ședință și nici măcar să nu abordeze subiectul și să se amâne totul sine die până la o dată neprecizată?

Nu vom afla niciodată ce ar fi însemnat o astfel de situație, pentru că polițiștii nu își fac firme cu interlopii, politicienii da…

Distribuie dacă îți place!
  1. Știți ce e aiurea/?! că ce e scris în acesteastă știre așa zis falsă, e perfect adevărat. așa se comportă latifundiarul Veștea, ca un dictator, ca un stăpân al Consiliului, deși a fost ales să administreze. Așa se comportă și directorii puși de el sau susținuți de la instituții din subordine, nu știți prin ce trec oamenii angajați acolo, de la instituții de cultură până la spitale.
    Și din păcate, dacă se alege prin votul consilierilor, o prostie, tot boul ăsta va ajunge șef, un incult și un jeg de om.Va plăti și el ca și Căncescu, dar prea târziu…

    Reply
  2. Vestea, e o marioneta, il conduca „masoni” lui Pandele, aia fara diplome :)))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov