Ședința liberalilor pe subiectul Kadas a clarificat lucrurile: interlopii fac legea în PNL și Consiliul Județean Brașov

Ședința liberalilor pe subiectul Kadas a clarificat lucrurile: interlopii fac legea în PNL și Consiliul Județean Brașov

Ședința Biroului Permanent Județean al PNL Brașov a avut loc în această seară, unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi fiind – după cum a anunțat public liderul liberalilor brașoveni, Adrian Veștea, discutarea atacului public al consilierului județean Andrei Kadas la adresa șefului IPJ Brașov, chestorul Valentin Flucuș.

Din păcate, lașitatea este cuvântul de ordine la PNL. La începutul săptămânii, se anunțase luarea unei decizii în privința atacului lui Kadas la adresa șefului Poliției Brașov, pentru ziua de joi. Târziu, au comentat gurile rele, dar probabil au așteptat să se liniștească apele. Apoi, s-a amânat. Președintele PNL Brașov Adrian Veștea a anunțat că o discuție în acest sens va avea loc astăzi, dar el a lipsit, iar pe ordinea de zi nici măcar nu a existat un astfel de subiect.

Ceea ce înseamnă că, la PNL, Kadas este cel care conduce, în realitate, filiala, iar Veștea pare să fie doar un paravan pentru…

Tot mai mulți brașoveni spun că cei din PNL nu vor lua nicio măsură în acest scandal, pentru că fie le este frică de interlopii-afaceriști ai lui Kadas, fie ar fi „mânjiți” de acesta din urmă. Este inexplicabilă (sau este?) lipsa unei reacții oficiale după o săptămână din partea PNL Brașov la ieșirea incalificabilă a lui Kadas, care nu este un cetățean de pe stradă, ci o persoană publică.

Alte articole:   Sanctuarul de urși Libearty se redeschide, cu măsuri speciale pentru protecția vizitatorilor

Kadas este președintele Comisiei de sănătate a Consiliului Județean, care a fost președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Neurologie și Psihiatrie Brașov, de unde și-a dat demisia doar după ce instanța a decis că a vrut să organizeze fraudulos concursul pentru postul de manager al unității medicale, este președintele Consiliului de Administrație de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov, este cel care are rude angajate în unitățile medicale din Brașov și în Consiliul Județean Brașov, după ce a devenit consilier județean, este cel care face afaceri cu interlopii, sub nasul șefilor din Consiliul Județean Brașov, este cel care a făcut afaceri cu Consiliul Județean Brașov, cu firme în care e asociat cu membri ai clanului Alexa, la Aeroport, pentru care a încasat bani pentru lucrări care nu au fost executate.

Dacă o simplă declarație a lui Veștea că nu e de acord cu atacul lui Kadas la adresa șefului IPJ Brașov, după care să te faci că plouă, că nu s-a întâmpat nimic, iar Kadas să zburde în continuare pe imașurile Consiliului Județean, unde șefă la Patrimoniu este fosta soție, cred că șeful PNL Brașov chiar ne ia pe toți de proști.

Știrea inițială

Ședința era cât pe ce sa nu fie statutară, mai mulți membri din conducerea PNL Brașov absentând.

Alte articole:   Peste 1300 de braşoveni se află în autoizolare, iar 41 de persoane sunt în carantină

Printre ei, chiar liderul filialei, președintele Consiliului Județean Adrian Veștea. O scuză ar putea fi prezența ministrului Mediului, Costel Alexe, la Brașov. Deși, poate că prezența acestuia la ședința de activ, o întâlnire cu colegii liberali din Brașov, poate ar fi fost binevenită…

Nici consilierul județean Andrei Kadas nu a fost prezent la ședință.

S-au votat 14 primari candidați pentru localități.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.