ÎN DIRECT Senatorul Dunca a primit amenințări de interlop din partea liberalului Kadas

ÎN DIRECT Senatorul Dunca a primit amenințări de interlop din partea liberalului Kadas

Senatorul PSD Marius Dunca a dezvăluit astăzi că a primit amenințări din partea consilierului județean Andrei Kadas (PNL). Mesajele primite au fost trimise după perchezițiile făcute de DIICOT la grupare de interlopi Alexa.

Dunca a acuzat faptul că interlopii din jurul lui Kadas ar fi în spatele sabotării mașinii primarului din Săcele, preceum și spargerea geamului locuinței primarului din Zărnești, unde au fost aruncate sticle incendiare.

Dunca îi cere liderului PNL, Adrian Veștea, să spună public ce legături există între firmele interlopilor cu care are legătură Kadas și instituțiile din să nu fie șeful mafiei chiar Veștea, dacă ia apărarea locotenenților, în special contractele cu spitalele din Brașov, cu atribuire directă, nu prin licitație.

Fostul prefect Marian Rasaliu a amintit de faptul că există un organism ATOP, unde sunt reprezentate instituțiile statului și nu este admisibil un astfel de atac instituțional.

„Instituțiile statului sunt pregătite să rezolve oricând, la orice oră, astfel de situații. Nu sunt permise interferențe ale unor persoane fizice, într-o asemenea manieră, câtă vreme totul este o activitate făcută conform legii. Trăim într-un stat de drept în care legile primează și funcționează. Instituțiile jignite în ultima vreme sunt acelea care permanent ne protejează viața, ne apără interesele legale și intervin când viața ne este pusă în pericol. Faptul că o persoană fizică își permite să jignească o instituție a statului este grav. Există, în Consiliul Județean, un organism care se numește ATOP, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, din care fac parte mai mulți factori de decizie din județul Brașov, printre care IJP, ISU, DSP, șamd. Această entitate trebuie să fie informată și să vină cu precizări față de ceea ce s-a întâmplat. Nu este de tolerat așa ceva. Trebuie să avem încredere în instituțiile statului. Dacă cineva a greșit, acest lucru trebuie demonstrat pe căi legale. Solicit și prefectului județului Brașov un punct de vedere, cât mai rapid, față de atacul petrecut la adresa unei instituții din Brașov”, consideră Marian Rasaliu.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.