blog-logo

Curs responsabil de mediu în Brașov

Curs responsabil de mediu în Brașov

Cursul “Responsabil de Mediu”, curs acreditat şi recunoscut de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii , va demara în perioada urmãtoare în Braşov.

Formatori cu experienţã, sãli moderne, dotate cu cele mai noi metode de prezentare a cursului, diplome acreditate , doar câteva dintre argumentele de a participa la un curs necesar şi util, foarte solicitat pe piaţa muncii.

Cursul se adreseazã tuturor societãţilor comerciale care desfăşoară activităţi cu impact semnificativ asupra mediului  dar şi instituţiilor publice, ce au obligativitatea sã deţinã personal salarizat în problemele de mediu. Programul de formare profesională este organizat în conformitate cu OUG 195/2005 și Legea 211/2011, având însã în vedere întreaga legislaţie în domeniu, actualizatã.

Alte articole:   Mai multe străzi din Săcele rămân fără curent electric

Lectorii noștri specializați vă vor răspunde la întrebări și vă vor ghida în rezolvarea problemelor inerente în activitatea vizată. Veți dobândi cunoștințe fundamentale relativ la specificul acestei ocupații, vă veți apropria îndatoririle, uneltele de lucru și modalitățile clare de soluționare a problemelor.

De asemenea, veți învăța să întocmiți documentațiile de mediu necesare obținerii avizelor și autorizațiilor de mediu, precum și întocmirea raportărilor periodice solicitate de autoritatea de mediu.

Tematica abordatã în cadrul cursului de „Responsabil de mediu” cuprinde printe altele: Indentificarea problemelor de mediu; Monitorizarea factorilor de mediu; Efectuarea raportarilor de mediu- acte, avize de mediu, declaratii la fondul de mediu; Gestiune deseuri si substante periculoase; Realizarea de documentatii specifice activitatii de mediu; Coordonarea activitatii de mediu atat in cadrul departamentului specializat cat si la nivel interdepartamental; Evitarea sanctiunilor contraventionale din partea institutiilor abilitate.

In luna februarie puteti beneficia de reducere la inscriere:

Alte articole:   Echipa mobilă de vaccinare ajunge, astăzi, în comuna Hârseni
https://www.profesionalnewconsult.ro/luna-frumusetii-iubeste-formarea/

Dacã doriţi sã parcurgeţi cursul de „Responsabil de mediu”, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult din Braşov la telefoanele 0786.333.103 sau 0760.031.178 sau puteţi remite un email la adresa: cursuri.brasov@profesionalnewconsult.ro sau brasov@profesionalnewconsult.ro .

Ne gãsiţi ȋn Brasov la urmãtoarea adresã: Strada Iuliu Maniu nr.47 etaj 4 camera 402 (clădirea Cobco – lângă Spitalul Sfântul Constantin ) – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult in Brasov în perioada urmãtoare sunt:

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov