blog-logo

Cabinetele de optica medicală Optic House – Consultații oftalmologice de calitate la Brașov

Cabinetele de optica medicală Optic House – Consultații oftalmologice de calitate la Brașov

De peste 7 ani, cabinetele de optica medicală „Optic House” Brașov oferă servicii oftalmologice la nivel de excelență. Incercam, in permanenta, sa aducem pentru dumneavoastra cea mai modernă și performanta aparatura si personal foarte bine pregatit. Alături de echipa noastră, pentru a întregi gama de servicii oferite, il avem pe domnul doctor Dan Dumitrescu, care oferă consultații medicale de specialitate. Dansul este medic primar oftalmolog, cu multa experienta in domeniu si este foarte apreciat atât de colegi cât și de pacienți.

Cabinetele de optica medicală „Optic House” Brașov, situate pe str. Prunului nr. 12 si pe str. Crișana nr.8 va ofera:

  • – Consultații oftalmologice. Cabinetele de optica medicală „Optic House” Brașov vin in întâmpinarea nevoilor dumneavoastra cu consultații efectuate de medic sau de optician. In cabinetele noastre puteti beneficia de măsurarea precisa a dioptriei cu ajutorul refractometrului, biomicroscopul ajuta la depistarea afectiunilor inflamatorii, glaucomului sau cataractei, iar cu ajutorul tonometrului se stabileste tensiunea oculara (se recomanda verificarea acesteia cel putin o data la 6 luni).
  • – Gimnastica ortoptica – exerciții ortoptice pentru copii. Acestea se efectuează la un aparat numit Sinoptofor care utilizează imagini colorate adecvate vârstei copiilor.
  • – Ochelari Cabinetele de optica medicală ” Optic House” Brașov va realizeaza ochelarii doriți asigurând montajul lentilelor recomandate de specialiști in rame care sa va avantajeze atât din punct de vedere functional cât și estetic.
Alte articole:   Nou serviciu de programări online pentru paşapoarte

Puteti alege din gama laraga de rame pe care o avem in cabinetele noastre. Lentilele pe care le folosim sunt de foarte buna calitate, sunt tratate antireflex si durificate. In functie de recomandarea medicului, va putem monta sau oferi lentile monofocale, bifocale si progresive.

De asemenea, va putem oferi lentile de contact optice (cu dioptrii) sau cosmetice. Cabinetele de optica medicală „Optic House” Brașov va asteapta pe str. Prunului nr. 12 si str. Crișana nr. 8.

(P)

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.