Bilanțul interlopiadei din PNL Brașov, amânat pe vineri

Bilanțul interlopiadei din PNL Brașov, amânat pe vineri

Rezumatul pe scurt al scandalului interlopilor din PNL, după cum l-a numit șeful sindicaliștilor din Poliție, este cam așa, pe scurt, cu liniuță, în cele ce urmează. Mai în glumă, mai în serios, la PNL purceaua interlopilor nu doar că e moartă în coteț, dar s-a și împuțit până când marea familie liberală reunită după încuscrirea cu PDL, va să se întâlnească. NU neapărat să și ia o decizie.

Lașitatea, din ce știu eu în istoria liberalilor, nu figura printre calități. Aici mă refer la ăia care erau liberali, nu la vrăjelile care ni se servesc acum în politica românească, coafate, gonflate, pițipoance și pițiponci pe care nu-i recomandă nici vocea și niciun fel de talent.

VIDEO Minciunile lui Kadas privind violenţa mascaţilor, demontate de filmul percheziţiei

  • 13 febr. – au loc percheziții, inclusiv acasă la consilierul judetean Andrei Kadas. El zice că din greșeală, dar anchetatorii au arătat că aveau mandat exact la adresa aia, că acolo mișunau interlopii, cu unii dintre ei liberalul de conjunctură fiind asociat în firme. Mai mult, în timpul perchezițiilor Kadas îl sună pe Whatsapp pe unul dinte capii clanului Alexa, „Vio” – Emanoil Alexa, asociatul lui Kadas în afaceri.
  • 14 febr. Newsbv.ro dezvăluie că o fostă angajată de la BrașovTv.com, unde Kadas zice că e producător general, a fost arestată în SUA, pentru infracțiuni informatice. Kadas spune că era doar în probe și nu angajată și ne amenință cu judecata, și pretinde că nu a corespuns ca reporter… Liberalul Kadas e contrazis de infractoare, care pe pagina de FB scrie ca are un job nou, la televizunea lui Kadas, unde a prestat mai bine de 10 luni.
  • 15 febr. – Kadas iese cu un atac suburban la adresa șefului IPJ Brașov pe motiv că ar fi comandat perchezițiile acasă la fost soție. Că șeful IPJ Brașov nu are nicio legătură instituțională cu perchezițiile, nu contează, fiind vorba de o altă structură – DIICOT.
  • 16 febr. – PNL, PSD, USR, PMP, ALDE, Pro România, UDMR, mă rog, toate partidele astea care se dau de ceasul morții că luptă pentru integritate, pentru democrație, nu au nicio reacție la adresa unui atac din zona de interes a interlopilor la adresa unei instituții a statului. Așa că toți tac de nu se mai opresc..
  • 17 febr. – Reprezentanții PNL zic că nu au luat în discuție situația creată de Kadas cu postarea lui, dar că joi va fi mare ședință mare și că se discută „durerea”. Kadas zice că a făcut postarea în nume personal, dar ignoră faptul că e persoană publică. Bun, asta dacă și înțelege ce înseamnă persoană publică sau i-ar păsa de acest lucru.
  • 18 febr. – Ședință de plen la Consiliul Județean Brașov. Liniște și voie bună, cu chiftele și șnițele făcute la fosta cantină a PCR. Consilierii de la toate partidele fac balet. PSD-iștii au uita că de vreo lună au primit ordin să fie în opoziție și tac și ei de nu se mai opresc. La ședința precedentă au făcut opoziție, acum, poate în semn de solidaritate cu ce a pățit Dragnea, liniște…
  • 19 febr. – Newsbv.ro publică implicațiile financiare și istoricul firmelor unde a fost implicat Kadas, declarațiile de avere si faptul că patrimoniul familiei figrează pe numele copiilor minori. Mai mult, newsbv.ro vine cu dezvăluiri incredibile asupra modului în care clanul Alexa, cu care Kadas era asociat în afaceri, a pus la punct rețeaua de infracțiuni informatice, de clonare de carduri. Tot în 19 februarie, reprezentanții PNL spun că ședința de joi, unde trebuie discutat cazul Kadas, a fost mutată vineri. Asta până la noi ordine…
Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism

CITEȘTE ȘI COD ROȘU de interlopi la Brașov!

De neînțeles este atitudinea celor din PNL. Sau…. dimpotrivă. Chiar au reușit interlopii să creeze o stare panică generală la nivelul unui partid, astfel încât nu doar să reacționeze cu întârziere, ba să mai și amâne o ședință care ar fi trebui convocată deîndată la începutul săptămânii?

Cu ce i-a „paralizat” pe liberali Kadas și clanul Alexa?

Președintele Consiluliu Județean Brașov și al PNL Brașov, Adrian Veștea, a declarat că nu ia el de unul singur o decizie privind acest subiect, ci conducerea partidului, ceea ce este foarte corect. Dar tot el poate solicita o ședință de urgență, o convocare a BPJ PNL, unde să se… dacă se… dacă au curaj să…

Păi de sâmbătă, de când Kadas a avut o postare cu un limbaj de interlop la adresa șefului IPJ Brașov, chiar nu a simțit nicio furnicătură, niciun tremurici la cafeaua de dimineață. Nimic? Niente? Nada? Sau poate că șefului administrației județene, Adrian Veștea, i-a picat bine atacul colegului de partid la adresa șefului Poliției?

Tot retoric, ne întrebăm de ce nașul domnului Veștea, consilierul județean Vasile Ungureanu, mare șef la ATOP, o vrăjeală instituțională care nu produce efecte – Autoritatea Teritorială de Ordine Publică -, dar care papă bani publici, nu a avut nicio reacție, petru că Poliția este partener, parte, în acest organism. Sau poate știe domnia sa că nu e cazul să apere imaginea și onoarea Poliției?

Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism

Liderii PNL Brașov trebuie să spună public, la un moment dat, ce l-a recomandat pe consilierul județean Andrei Kadas să ajungă pe lista partidului la alegeri. Pentru că vorbim despre o parașută din ALDE, aterizată la punct fix pe poziție eligibilă, în urmă cu patru ani.

Liderul SNPPC: „Asistăm la atacul interlopilor din PNL la adresa Poliţiei”

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.