blog-logo

Ultimele locuri disponibile la Cursul de Fotografie organizat in Braşov

Ultimele locuri disponibile la Cursul de Fotografie organizat in Braşov

Dacă sunteți pasionat/ă de imagine și editare digitală şi doriți să descoperiți cea mai scurtă cale de la teorie la practică , nu rataţi ultimele locuri disponibile la Cursul de Fotografie şi descoperiți o perspectivă diferită prin lentila fotografică.

Cursul de inițiere în „Fotografie”pe care vi-l propunem este bazat pe elementele cheie de care trebuie să ţineți cont atunci când apăsați butonul de declanşare al aparatului şi care este rolul fotografului în crearea unui cadru perfect. Ne adresăm tuturor celor care doresc să descopere fotografia, dar și celor care vor să se perfecționeze în acest domeniu. Cu pasiune, energie si entuziasm în cadrul cursului vor fi aprofundate noţiuni despre abordarea luminii, tehnici pentru claritatea imaginii, dar și obținerea fotografiei ideale în diferite medii de lumină.

Alte articole:   15.000 de elevi din județul Brașov vor primi informații despre pericolul reprezentat de consumul de droguri, în următorul an școlar

Cursul abordează noțiunile teoretice și practice ale fotografiei, fotografie de interior și de exterior şi se adreseazã tuturor celor care doresc să înceapă o carieră in domeniu, dar si iubitorilor de frumos, pasionaţi de această artă. Invaţă regulile de bază si experimentează, dezvoltă-ţi tehnica, surprinde cadrul perfect, apasă butonul si declanşează emoţii, inscrie-te la curs! Cursul de Fotografie organizat de Profesional New Consult este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educaţiei, astfel că după absolvire vei obţine o diplomă acreditată cu care vei putea profesa ca fotograf atât la nivel naţional, cât si internaţional.

De asemenea, cursul se adresează celor care doresc sã îşi îmbunãtãţeascã performanţele fotografice şi sã surprindã imaginile perfecte în timpul liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viaţă, dar şi celor care doresc să se iniţieze în acest domeniu.

Alte articole:   Gala MERITO: Trei profesori brașoveni au fost premiați pentru inovație în educație 

Componenta principalã a cursului este cea practicã, aceasta desfãşurându-se atât în sala de curs, dar şi în naturã, în aer liber, fiind abordatã atât fotografia de interior, cât şi fotografia de exterior, peisajul și portretul.

Dacã doriţi sã cunoaşteţi tainele fotografiei şi sã obţineţi o diplomã acreditatã, nu rataţi ultimele locuri disponibile la cursul de fotografie organizat înBraşov. Cursul este susţinut de un fotograf formator cu experienţã în domeniu. Preţul cursului poate fi achitat şi în rate.

Pentru detalii despre cursul de Fotografie vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul din Braşov , aflat la urmãtoarea locaţie: Strada Iuliu Maniu nr.47 , etaj 4 , camera 402 – birou înscrieri şi sãli de curs , la telefon 0786.333.103 sau 0760.031.178 sau la adresele de e-mail:

Alte articole:   36 de percheziții la Brașov, pentru fapte de corupție
cursuri.braşov@profesionalnewconsult.ro sau braşov@profesionalnewconsult.ro .

De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.