Ce jacheta de tranziție pentru bărbați ar trebui să alegeți?

Ce jacheta de tranziție pentru bărbați ar trebui să alegeți?

Mai e puțin și am scăpat de lunile numite, tradițional, de iarnă. Din fericire, după unii, din păcate, după alții, am avut o iarnă blândă, fără bătăi de cap cu gerul și zăpezile.

Vremea se schimbă, clima se schimbă, totul e într-o perpetuă mișcare.
Ce-i de făcut? Cum ne adaptăm? Cum ne îmbrăcăm? Să fim sinceri, în anul de grație 2020, acestea sunt întrebări care îi preocupă și pe bărbați. Primăvara e (aproape) după colț, cu tot cortegiul ei de schimbări. Ah, primăvara, cand totul înverzește în jur, cu vremea capricioasă, care te poate stresa mai mult decât astenia tradițională de sezon, pentru care nu s-au inventat încă vitaminele potrivite.

Anotimpul înnoirii, cu soare strălucitor, urmat de ploaie torențială, cu variații de temperatură ce trec lejer de 10 grade, de la un moment al zilei la altul. Dimineața va fi răcoare, la prânz, mai mult ca sigur, cald și nu mai știi cu să te îmbraci ca să-ți fie bine pentru o zi întreagă. 

Să nu disperăm! Orice problemă are (măcar) o soluție. Că tot veni vorba de vitamine, pentru problema mai sus pomenită, s-a inventat pastila Bolf.ro. Mai exact la https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Geci-barbati_Geci-de-primavara-12635.html 

Pe care dai click și obții rezultate instant. Să mă explic:

Vremea imprevizibilă cere o abordare inteligentă. Cea mai la îndemână, pentru că nu toți avem timp să dăm fuga până acasă să ne schimbăm, în funcție de evoluțiile meteo, e să te îmbraci în staturi. Și cum e primăvară, în straturi subțiri și mai puține decât toamna sau iarna.  Iar stilul acesta adaugă un plus de profunzime look-ului tău și te va face să te deosebești de marea masă a celor care poartă clasicii blugi cu o geacă bună la toare.     

Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism

Indiferent dacă vrei să te îmbraci simplu, casual sau ești adeptul unui stil mai expresiv, vizibil în trend, o geacă de tranziție pentru primăvară constituie un element cheie în garderoba ta. Pe lângă faptul că sunt confortabile, gecile de primăvară sunt și elegante, disponibile într-o mare varietate de culori, la Bolf.ro. 

Dacă faci parte din rândul celor care nu riscă o răceală doar ca să treacă mai repede la îmbrăcămintea subțire, o geacă matlasată e soluția perfectă penrtru tine. Iar dacă se face cald, e ușor de ținut în mână sau pe umăr. 

Bolf.ro are o colecție atât de variată, încât e imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău. În ce privește culoarea,  găsești geci de la cele clasice pe negru, bleumarin și gri până la cele în culori solare, îndrăznețe, pentru bărbații cărora nu le e frică de o pată de culoare în viața lor.  

O alegere potrivită pentru toți, e geaca sport de primăvară. Softshell sau matlasată, în nuanțe sobre sau cu model de camuflaj, o geacă sport de primăvară te ajută să te ferești de vremea incertă și îți înveselește look-ul. 

O alegere nemuritoare este geaca de blugi denim. Aș zice că e deja tradițională pentru bărbatul modern și te ajută să alcătuiești un număr nelimitat de combinații pentru o garderobă confortabilă și utilă pentru lunile de primăvară. O altă alegere clasică e geaca bomber. Sigur că poți miza oricând pe negru, se asortează la orice și e ușor de întreținut, dar parcă un strop de culoare ar merge acum, după atâta frig și ceață, nu?. 

Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism

La Bolf.ro mai sunt avantaje, de care trebuie să profiți: gecile sunt la prețuri atât de bune, încât e practic sa-ți iei mai multe culori și sortimente, ca să le poți combina după pofta inimii. În plus, nu trebuie să fii un slăbănog. Găsești modele până la XXXL! Să vină primăvara, zic!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.