blog-logo

Un brașovean a amenințat că își detonează mașina într-o benzinărie din București

Un brașovean a amenințat că își detonează mașina într-o benzinărie din București

Un bărbat în vârstă  de 49 de ani, din județul Brașov, a fost reținut de polițiștii din Capitală, după o operațiune ca în filme. Individul a sunat la 112 și a amenințat că își detonează mașina, afată în apropierea unei benzinării din Sectorul 3 al municipiului București.

Potrivit Poliţiei Capitalei, luni, în jurul orei 10.50, un bărbat a anunţat printr-un apel la 112 că intenţionează să îşi detoneze maşina parcată în apropierea unei benzinării, din zona Bulevardului Corneliu Coposu, având capacitatea de a face victime.

„Un bărbat a făcut un apel la 112 și a făcut o serie de amenințări care se constituie într-un incident de securitate. A ameninţat că deține material exploziv în portbagajul autoturismului său”, au anunțat ofițerii SRI, pentru digi24.ro.

La scurt timp de la primirea apelului, bărbatul a fost identificat și imobilizat, iar autoturismul a fost găsit în apropierea benzinăriei.

Alte articole:   FC Braşov rămâne neînvinsă în cantonamentul din Antalya

Oamenii legii au evacuat zona, iar poliţişti ai Brigăzii Rutiere și ai Serviciului Acțiuni Speciale, au restricţionat traficul în zonă și au constituit un perimetru de siguranță.

O echipă formată din reprezentanți ai Serviciului Român de Informaţii (SRI) prin structura Antitero, precum şi ai Serviciului Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române au aplicat măsuri specifice și au verificat mașina brașoveanului.

Potrivit oamenilor legii s-a constatat că în interiorul autoturismului  nu se aflau materiale pirotehnice.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost internat la o unitate spitalicească pentru investigaţii de specialitate.

Foto: digi24.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.