Femeie bătută de concubinul ei

Femeie bătută de concubinul ei

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”.

,,În fapt, la data de 17 februarie a.c., în jurul orei 15.00, un bărbat, în vârstă de 38 ani din Codlea, Brașov, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 28 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu.
În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispusă și măsura păstrării unei distanțe de 200 m față de persoana vătămată și față de membrii familiei acesteia.

De asemenea, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.