VIDEO Minciunile lui Kadas privind violenţa mascaţilor, demontate de filmul percheziţiei

VIDEO Minciunile lui Kadas privind violenţa mascaţilor, demontate de filmul percheziţiei

Casa unde locuiesc fosta soție și cei doi copii ai consilierul județean PNL Andrei Kadas a fost percheziționată joi, 13 februarie. Politicianul a spus că, din cauza intervenției în forță, familia i-a fost înspăimântată, „copii s-au refugiat într-o cameră” și unul dintre minori a ajuns la spital.

Şi fosta soție a lui Kadas, angajată consilier juridic la Consiliul Jdueţean Braşov, a declarat și ea că acțiunea a fost înspăimîntătoare.  „Nu au ascultat nimic”, a spus soția lui Kadas despre polițiști. „Cei mici erau foarte speriați. Am chemat Ambulanța, au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni… intră și ne omoară, iar apoi își cer scuze”.

Deși conducerea poliției nu a dorit să facă public filmul acțiunii, în cele din urmă imaginile au ajuns la presă.

În imaginile descinderii se vede cum mascații intră în casa a cărei ușă era deschisă. Bărbații strigă ”Poliția, Poliția!”, deschid o ușă de unde apare o femeie. În penumbră, era ora 7, iar soarele răsărea la 7:20, ei nu văd exact cine vine spre ei și strigă ”La pământ”, dar își dau seama că e doar o femeie care întinde mâinile către ei și le spune că sus sunt copiii.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Polițiștii avertizează! Metodă de înșelăciune, adaptată situației de criză!
Loading...
  1. Daca si asta e descindere… La cum dorm eu, daca veneau asa, intrau si ieseau si nici nu stiam ca au fost. Trebuiau sa imi lase biletel ca au facut deranj. O nedumerire am totusi: ca prim pas in efectuarea unei perchezitii, nu trebuie sa aiguri perimetrul si sa suni totusi la sonerie? Macar o data. Poate iti deschide omul din prima, nu cred ca e necesar sa sari garduri direct, ca vorba aia, sperii copii, mai face vreunul infarct. Te trezesti din somn buimac, cine stie ce ai visat si ce crezi ca e si mai iese alta belea. Intreb si eu.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.