Liderul SNPPC: „Asistăm la atacul interlopilor din PNL la adresa Poliţiei”

Liderul SNPPC: „Asistăm la atacul interlopilor din PNL la adresa Poliţiei”

Dacă oficialii Ministerului Afacerilor de Interne nu au nicio reacție la cele petrecute la Brașov, la modul cum s-a realizat percheziția acasă la fosta soție a consilierului județean PNL, dar și la atacul grosdolan la adresa șefului IPJ Brașov, care nu a avut nicio implicare asupra perchezițiilor, ci DIICOT, care este altă structură, există o poziție publică din partea lui Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), care a intervenit într-o emisiune televizată la Libertatea.ro.

„Este vorba despre atacurilor interlopilor din PNL asupra Poliției. Deci, poliţiştii din Braşov spun că este un atac la interlopilor din PNL Braşov la adresa instituţiei care se numeşte Poliţie judeţeană. Dumneavoastră aţi văzut clar, probele sunt indubitabile. S-a acţionat legal, am avut autorizaţie pentru percheziţii în cele două imobile. Se conturează nişte fapte penale. Domnul pe care l-aţi avut în direct la telefon (Andrei Kadas – n.r.) nu răspundea la întebările critice, clare, directe, decât la cele ci şi, cu dacă, cu sau, cu parcă. Deci, repet, la Braşov avem de a face cu un atac cu interlopii din politica PNL, la adresa Poliţiei judeţene”, a declarat Coarnă.

Întrebat dacă minstrul de Interne, Ion Marcel Vela, ar fi putut face ceva pentru poliţiştii din Braşov, Coarnă a afirmat: „Bineînţeles că ar fi putut. Nu comunică nimeni nimic. Nu observaţi că au lăsat această situaţie, aşa, dacă vreţi, în derizoriu. Noroc cu Dvs. că faceţi anchete corecte şi obiective, pentru că dl. Vela nu face curăţenie în PNL, nu poate să facă. Dl. Vela face curăţenie doar la televizor, doar pentru PR, pentru impresie artistică şi atât. (…) Vorbimdespre interlopri făcă niciun dubiu. Toată lumea ştie. Tot Braşovul ştie. Interlopii PNL care atacă direct, acum, poliţia judeţeană Braşov”.

Referitor la atacul la şeful IPJ Braşov, liderul sindicatului poliţiştilor a comentat sec: „E vocabular de interlop. Deci, în momentul în care ajungi la infractori şi probezi activitatea infracţională asta e regula: te jigneşte. Din experienţă vă spun, după ce vii şi le probezi activitatea infraţională, jigneşte, înjură ş.a.m.d. Este comunciare tipică de interlop. Ce ar trebui să urmeze: nuisşte anchete corecte, minsitrul să dispună nişte măsuri, pentru că se pare ţinta a fost inspectorul şef dela Braşov, dar nu le-a ieşit cu dumneavoastră (presa- n.r.), de data asta”.

Trebuie precizat faptul că filmarea a fost realizată de către unul dintre luptătorii care au participat la percheziţie, cu camera proprie, deşi instituţia ar trebui să le pună la dispoziţie aparatura necesară, tocmai pentru a nu mai exista controverse în spaţiul public asupra modului de operare.

Alte articole:   Ruletă rusească cu COVID la Spitalul Clinic Județean de Urgență
Distribuie dacă îți place!
Loading...
 1. Nu are legatura cu subiectul, dar putem spune ca si noi, contribuabilii, asistam la atacul sustinut al politistilor si jandarmeriei asupra cetatenilor. Asa se intampla cand de zeci de ani, unele institutii de forta nu fac altceva decat sa asigure spatele politicienilor si sa atace in mod constant cetateanul: oricine, justitifcat sau nu, poate sa le aduca acuzatii iar rezultatul este ca toata lumea ii crede. Multi chiar se bucura.

  #cum_iti_asterni_asa_dormi
  #10august
  #nuuitam
  #nuiertam

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.