blog-logo

De ce întârzie reacţia PNL la atacul lui Kadas contra Flucuş (IPJ)? Încă se face analiză pe text!

De ce întârzie reacţia PNL la atacul lui Kadas  contra Flucuş (IPJ)? Încă se face analiză pe text!

Consilierul judeţean PNL Kadas Andrei, care este şi membru în Biroul Permanent Judeţean, a publicat pe pagina personală de Facebook un atac virulent, suburban, la adresa șefului IPJ Brașov, chestorul Valentin Flucuș.

Astăzi, reprezentanții PNL s-au întrecut în a da explicații. Liviu Dragomir a precizat că nu s-a luat în discuție la partid o eventuală excludere a lui Kadas, iar secretarul general al filialei, Dragoș David, a anunţat că abia joi se va discuta acest subiect la partid.

Surse demne de încrederea dată de liberali lui Kadas când l-au pus pe listele electorale ne-au dezvăluit faptul că, în laboratoarele PNL Braşov, încă se face analiză pe text. Nu se ştie încă de ce Kadas a folosit ghilimele la cuvântul „gunoi” la adresa şefului IPJ Braşov şi, mai ales, încă nu există date certe dacă gunoiul respectiv a rezultat în urma unei operaţiuni de colectare selectivă sau nu.

De asemenea, termenul de „slugoi” nu este cert dacă nu cumva este o formă populară de alint, folosit între interlopii din partid, ceea ce i-ar aduce circumstanţe atenuante lui Kadas, caz în care excluderea pică din principiu, cel mult urmând să fie pus la colţ, în genunchi, pe coji de nucă.

Pentru a nu mai apărea astfel de situaţii pe viitor, liberalii vor să promoveze în regim de urgenţă o ordonanţă de urgenţă a Guvernului prin care interlopii din partid să poarte o insignă distinctivă, mai ales că acasă la fosta soţie a lui Kadas poliţiştii au găsit, deasupra televizorului, o plachetă pe care scrie „Masoneria Universală. Marea Lojă Națională din România”. Astfel, în interiorul partidului, interlopii vor primi respectul cuvenit.

Le recomandăm liberalilor să fie atenți la termene, ca nu cumva postarea cu pricina să fie aprobată tacit de partid…

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov