blog-logo

COD ROȘU de interlopi la Brașov!

COD ROȘU de interlopi la Brașov!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că nu își cere scuze pentru descinderea cu mascaţii la „adresa greşită” din Brașov, unde se aflau o mamă cu doi copii, pentru că „nu a fost o eroare a poliţiei”, ci a existat un ordin dat de magistrat exact pe acea adresă (sursa: hornews).

Marcel Vela a spus luni, la audierea sa din Parlament, că procedura a fost corectă și că nu a fost o eroare a poliției.

„Nu îmi cer scuze pentru că nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă. Nu a fost nicio eroare, oameni buni! La început, a fost o neînţelegere şi a apărut stirea pe flux că au intrat greşit. Dar procedura a fost corectă, în sensul că a fost o acţiune în baza unui ordin dat de un judecător”, a spus Vela, în fața comisiei reunite a Parlamentului, unde a primit aviz negativ pentru un nou mandat de ministru de Interne.

Din păcate, onor domnul ministru intră în galeria lașilor, a politrucilor, care joacă doar la suprafață subiectele sensibile și doar pentru imagine.

Alte articole:   Liderul ALDE Brașov, despre politi(chi)a brașoveană VIDEO

Să nu fi știut însuși domnul ministru de atacul suburban al unui coleg de partid, asociat în afaceri cu interlopii, la adresa șefului IPJ Brașov, chestorul Valentin Flucuș?

Hai, bre, domn sinistru, pardon, ministru, nu scuipi acolo, nicio vorbă, despre borâturile colegului de partid? Chiar au ajuns interlopii de la Brașov să te crăcăneze de frică și să nu ai curajul să iei atitudine față de înjosirea unui chestor de poliție? Ca liberal, ne-am fi așteptat să fii scut și pavăză pentru orice agent atacat de un politician, dar nu e cazul…

Corbul la corb nu-și scoate ochii, nu e așa, domnule Vela? Vorbește lumea, domnule ministru, că prea mulți politicieni din Brașov – nu contează partidele, putere sau opoziție – nu reacționează de frica interlopilor.

Alte articole:   Întreruperi de curent pe două străzi din Săcele

Nu știm ce voce minunată v-a recomandat pentru funcție, dar cântați fals, domnule ministru. La Brașov, este COD ROȘU de interlopi.

Interlopii stau la masă și împart banii publici, fac angajări în instituțiile publice, se bagă în comisii de examinare ale unor funcționari publici cheie, care să se ocupe de achiziții sau să aibă poziții determinante în cheltuirea banului public.

Sunt convins că nu vreți detalii pe asemenea subiecte, știm, nu dau bine la poză…

Distribuie dacă îți place!
 1. Asteptam o ancheta cu firmele, interpusii si increngaturile lor

  Reply
 2. Niste golani, infractori! Au distrus sistemul de sanatate. Kadas in cardasie cu tuta aia de la Moieciu, Croitoru Mihaela. Astia ar trebui arestati. Cum sa te adresezi asa unui politist? Or sa ne conduca interlopii? PNL ce dracu face? Trebuia exclus rapid din partid. Daca daca este adevarat ca mergea cu interlopii la zilele de nastere ale lui Vestea inseamna ca mai avem de asteptat. Or o fi implicat si Vestea? Un mincinos, zice ca nu il cunoaste pe interlopul Alexa. Normal, doar eu l-am cununat si i-am botezat copilul, nu Alexa ala! Te duci pana in cartierul noua si afli multe lucruri!

  Reply
  • Domnule, nu te mai lamenta de cum s-a adresat omul politistului. Ce face politia de 30 de ani ca sa fie respectata de cetateni? Nimic. Intoarce capul in partea cealalta. Abuzuri. Delasari. Etc.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate