blog-logo

Siegfried Mureșan: Politica fiscală iresponsabilă a PSD declanșează procedura de deficit excesiv față de România

Siegfried Mureșan: Politica fiscală iresponsabilă a PSD declanșează procedura de deficit excesiv față de România

Siegfried Muresan, europarlamentar PNL, vicepreședinte al PPE a delcarat că Raportul Comisiei Europene, publicat ca prima etapă în declanșarea procedurii de deficit excesiv față de România, este consecința anilor de risipă și de politică fiscală iresponsabilă ale guvernelor PSD.

„Timp de 3 ani, cele 3 guverne ale PSD au ignorat toate avertismentele Comisiei Europene și ale Consiliului de Miniștri al Uniunii Europene cu privire la deficitul României, au continuat să îndatoreze țara noastră, au continuat să cheltuiască banii românilor. Încă din 2017, adică acum 3 ani, Comisia Europeană a atras atenția Guvernului României cu privire la politicile economice care duc la risipa banului public și la creșterea excesivă a deficitului. Guvernul PSD de la acea vreme a ignorat recomandările Comisiei și a continuat să se împrumute în numele românilor. De atunci, Comisia Europeană și Consiliul UE au transmis în fiecare an câte două recomandări României cu privire la reducerea deficitului. Guvernele PSD au ignorat toate aceste recomandări”, spune europarlamentarul liberal.

Alte articole:   ÎN DIRECT Conferință de presă la PNL Brașov

Acesta spune că România va avea nevoie de mulți ani de guvernare serioasă și responsabilă pentru a repara dezastrul lăsat de PSD. Trebuie să nu mai punem niciodată „discotecari în funcția de miniștri ai Finanțelor și servitori de infractori în funcția de prim-ministru al României”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate