blog-logo

Consilierul județean Kadas, atac la șeful Poliției, după perchezițiile la asociații lui interlopi

Consilierul județean Kadas, atac la șeful Poliției, după perchezițiile la asociații lui interlopi

Consilierul județean PNL Andrei Iluna Marius Kadas a postat pe pagina personală de Facebook un atac la adresa șefului Poliției Brașov, chestorul Valentin Flucuș. Atacul survine în contextul în care zilele trecute au fost mai multe percheziții, una dintre ele acasă la fosta soție. Kadas pretinde că oamenii legii ar fi acționat din greșeală și că polițiștii s-ar fi purtat violent cu copii.

Ce scrie Kadas:

Măi “gunoiule”, cum ai putut tu să faci o “mică eroare” să coordonezi hărțuirea unei femei singure cu 2 minori, în condițiile în care cel căutat locuiește și are familia, copiii dincolo de gard, unde i-ați și găsit?

Cum ai dat tu ordin să interzici accesul la o conferință de presă (publică, ca să punctez pentru tine, că tu ești învățat cu ascunsul pe sub preș) și să îți pui colegii într-o situație penibilă, de nici să nu mai răspundă la telefon? Nu draguțule, te informez că instituția aceea este a cetățenilor, nu îți aparține și nu îți va aparține niciodată!

Da oameni buni, aceasta este sluga politică, debarcată la Brașov, preamăritul comandant al POLIȚIEI BRASOV și care se crede atotstăpânitorul uniformelor.
Da, el este cel care la ordin hărțuiește minori și își permite să dea ordine de răzbunare ca în propria bătătură, ca în epoca de aur.

Kadas, care se pretinde om de presă, „productor general la BrasovTV”, adică producător general la un site de stiri, orice ar însemna această funcție, ar fi trebuit să știe că DIICOT lucreaza cu BCCO, care nu se afla în subordinea șefului IPJ Brașov, ci direct la București…

Există o filmare care deonstrează că mascații nu au avut un comportament violent cu copiii

Alte articole:   Decizia Bisericii Ortodoxe Române: Ritualul botezului nu se va schimba

Ziarul Libertatea vine cu noi amănunte în acest conflict. Acuzați de abuzuri asupra copiilor la o percheziție în casa unde a locuit un consilier județean PNL din Brașov, polițiștii au o filmare de pe cască, unde se vede că nimeni n-a fost agresat, iar minorii au fost protejați de mascați.

Ziariștii bucureșteni susțin că, de teama șefilor din PNL, asociați cu clanurile, comandanții Poliției Române țin ascuns filmul în care se vede cum mascații dau „Bună dimineața” copilului și-i spun, în șoaptă: „Stai liniștit”!

”Polițiștii au dat buzna în casă, peste fosta mea soție, peste cei doi minori. Copiii s-au refugiat sus într-o cameră, foarte speriați”, susține Andrei Kadas, tatăl copiilor și consilier județean din partea PNL în Brașov.

Alte articole:   S-a semnat contractul pentru Studiul de Fezabilitate al centurii municipiului Codlea

În imaginile la care fac referire ziariștii de la Libertatea spun că se vede cum, după ce au sărit gardul, mascații strigă ”Poliția”, când sunt în afara casei. Apoi intră, deschizând ușa, care era neîncuiată. La parter era o femeie. Echipa îi spune femeii că există mandat, iar oamenii în uniformă se împrăștie în casă. Unii urcă la etaj.

Printre ei este și cel cu camera prinsă pe cască. În casă e semiîntuneric, ora este 7 dimineața. În living, deasupra televizorului, stă o plachetă pe care scrie ”Masoneria Universală. Marea Lojă Națională din România”. Polițist: „Bună dimineața!”. Copil: „Bună dimineața”  Treptele care urcă la etaj sunt înguste, pe pereți sunt fotografii. Mascații poartă lanterne de cap.

Primul pe care-l întâlnesc la etaj este băiatul care ieșise din camera lui. ”Bună dimineața”, îi spune mascatul copilului de 12 ani. Polițistul continuă să meargă și adaugă, în șoaptă, către puști: ”Stai liniștit”. Copilul, vădit surprins și cu siguranță speriat, șoptește și el ”Bună dimineața”, rămânând undeva în spatele echipei.

„Să ai asemenea imagini de la o intervenție când ești acuzat de abuz și să nu le faci publice e strigător la cer! Ca să nu-i supere pe politicieni, șefii noștri preferă să lase imaginea tuturor stricată, deși adevărul e opus celui care a ajuns până acum la oameni”, susține un membru din Brigada de Combatere a Crimei Organizate Brașov. 

Kadas se încurcă în declarațiile privind relațiile cu interlopii

Alte articole:   Ministrul Cîmpeanu: Ștacheta „trebuie coborâtă inteligent” la examenele naționale din acest an

În ziua descinderilor, în fața camerelor presei, consilierul județean Andrei Kadas negase orice legătură cu frații Alexa. Ulterior, într-un interviu acordat celor de la Libertatea, Kadas admite că a avut legături cu frații Alexa:  „Sunt mai vechi, acum nu mai am nici o treabă cu ei.”

Mai mult, Kadas îl suna pe unul dintre frații Alexa chiar când aveau loc perchezițiile…

Pe de altă parte, Kadas figurează ca asociat în firme cu frații Alexa, iar cu unii dintre ei s-a afișat public, la întâlniri oficiale sau mondene.

Foto: Facebook
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate