blog-logo

Aproximativ 50 de concurenți, la start, în cadrul etapei a IV-a Promo Rally TOTAL

Aproximativ 50 de concurenți, la start, în cadrul etapei a IV-a Promo Rally TOTAL

Pentru cea de-a patra etapă a competiției automobilistice pentru amatori, Promo Rally TOTAL, și-au exprimat dorința de a participa nu mai puțin de 47 de amatori și profesioniști de curse auto.

,,Astfel consemnăm un prim record în ceea ce privește numărul de participanți la o etapă din sezonul 2019 – 2020. Un prim record pentru că organizatorii competiției speră ca numărul participanților  să continue să crească la celelalte etape rămase din acest sezon.

În afară de lista de înscrieri, care mai poate suferi modificări până duminică dimineața, restul lucrurilor în ceea ce privește organizarea etapei a patra Promo Rally TOTAL sunt încheiate. Cupele, premiile și spumantele sunt depozitate într-o încăpere pusă la dispoziția organizatorilor de către conducerea Clubului Sportiv Școlar Brașovia, traseul de concurs este marcat în vederea amenajării finale de duminică, antreprenorii care vor organiza zona de food și-au făcut aprovizionarea pentru a putea face față numerosului public.

Nu în ultimul rând, după câteva reprize de ninsori sporadice, vremea a revenit la o atmosferă de primăvară timpurie.

Etapa a patra se va desfășura duminică, 16 Februarie pe platforma fostului Stadion Municipal din Brașov, după următorul program, potrivit organizatorilor:

08:00 – 09:30Înscrieri la fața locului
Validarea înscrierilor primite on-line
08:15 – 09:45Verificări tehnice
09:45 – 10:00Briefing cu participanții
10:00 – 11:30Antrenament
11:30 – 13:00 Concurs – Manșa I
13:00 – 14:30Concurs – Manșa a II-a
14:30 – 16:00Concurs – Manșa a III-a
16:30Afișarea rezultatelor
Festivitatea de premiere

Lista de înscrieri poate fi accesată aici.

Alte articole:   Mihaela Hogaș, după rezultatul excelent obținut la Mondialele din Olanda: "Mă bucur că am intrat în istoria patinajului românesc!"

Sursa foto: Cătălin Ionescu  RPM Racing Ro 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate