Primele licitații pentru parcări de reședință, în aprilie

Primele licitații pentru parcări de reședință, în aprilie

Astra I și Uzina II (Drumul Cernatului) sunt primele cartiere în care se vor scoate la licitație locurile de parcare de reședință rămase libere, în 2020. Potrivit anunțului publicat pe portalul www.brasovcity.ro, licitația va avea loc luni, 6 aprilie, de la ora 9.00, în curtea interioară a Primăriei (Casa Căsătoriilor).

În total, sunt programate 8 sesiuni de reatribuire principale și încă 8 sesiuni, pentru aceleași zone, dar în a doua jumătate a anului. Ultima sesiune principală este programată marți, 9 iunie, în Valea Cetății, iar ultima reatribuire este tot pentru Valea Cetății, pe 9 noiembrie.

Anul trecut au fost reatribuite 2.110 locuri de parcare de reședință și atribuite 86 de locuri de parcare de reședință nou create, prin licitație publică.

La finalul programărilor de reatribuire, în lunile noiembrie și decembrie, au fost atribuite direct 500 de locuri de parcare rămase disponibile în parcările de reședință

În acest moment, în municipiul Brașov sunt ocupate 39.100 de locuri de parcare în parcările de reședință, dintr-un total de 44.400 locuri amenajate.

Programarea reatribuirii locurilor de parcare în parcări de reședință, pe anul 2020:

https://www.brasovcity.ro/index.php?ck=28#PROGRAMARI

Detalii privind dosarul și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a participa la licitațiile de concesionare a unui loc de parcare de reședință se găsesc aici (Click).

Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare se găsește aici.

Alte articole:   14.07.2020 62 de brașoveni au fost depistați cu Covid-19, în ultimele 24 de ore
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Desfinitiati tampenia asta cu parcare de resedinta. Lasati parcarile libere!
    Daca totusi vreti sa ne jupuiati de bani, puneti taxa pe autoturism pentru parcare.
    Chiar nu vedeti ca orasul e blocat cu sistemul asta!

    Reply
  2. Eliberati parcarile! Fiare, bolovani, bidoane, cruci de fier, lazi, cutii cu bolovani. De toate gasesti in asa numitele parcari rezidentiale.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.