blog-logo

„Făurar” – târg caritabil de meșteșuguri, la Coresi, pentru echipa ACSL, de la Colegiul „Grigore Moisil”

„Făurar” – târg caritabil de meșteșuguri, la Coresi, pentru echipa ACSL, de la Colegiul „Grigore Moisil”

Timp de trei zile, la Coresi Shoping Resort se va desfășura Târgul de Meșteșuguri – Făurar, eveniment aflat la prima ediţie, organizat „Beard Brothers Brașov”, care prin campania Bits for Education, susține echipa ACSL Grigore Moisil, o echipă de elevi informaticieni dedicați, cu rezultate impresionante.

Prima ediție a Târgului de Meșteșuguri – „Făurar” va susține financiar o cauză care aduce prestigiu Brașovului, și anume echipa ACSL de la Colegiul Național de Informatică ,,Grigore Moisil”. American Computer Science League este o echipă de elevi dedicați, talentați și pasionați de informatică.

Aceștia participă la numeroase concursuri și competiții, atât în țară, cât și în străinătate, întorcându-se acasă cu rezultate impresionante de fiecare dată. Această cauză va beneficia de fondurile strânse în urma mai multor evenimente, Beard Brothers Brașov alegând să susțină performanța și să îndemne comunitatea să se implice activ în susținerea elevilor care aduc Brașovului renume

Alte articole:   Incendiu la o casă în Timiș - Triaj

Anul acesta, concursul la care echipa ACSL ,,Grigore Moisil” va participa este în data de 23 mai în Windsor, Connecticut, Statele Unite ale Americii.

Astfel, între 22-24 februarie, în Coresi Shopping Resort, la Ludotecă, brașovenii vor putea contribui la această cauză, cumpărând obiecte speciale, 100% handmade, făurite cu mare pricepere de artizani locali, numai bune de dăruit de Dragobete, Mărțișor și 8 Martie doamnelor și domnișoarelor.

Mai multe detalii AICI.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.