Dezbatere publică privind condițiile impuse dezvoltatorilor imobiliari în privința protejării mediului

Dezbatere publică privind condițiile impuse dezvoltatorilor imobiliari în privința protejării mediului

Dezbatere publică proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru stabilirea setului de măsuri privind sistemele tehnice care au un efect semnificativ asupra performanței energetice a clădirilor noi cu impact asupra calității aerului și aspectului urbanistic în Municipiul Brașov începând cu anul 2020.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ, prin intermediul Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni (program Luni-Vineri, 8.00-12.30 şi 13.30-16.00), către Primăria Braşov, Biroul Informaţii Publice şi Mass-Media sau pe e-mail infopublice@brasovcity.ro. Aceste propuneri pot fi transmise în perioada 14.02.2020-06.03.2020.

„Am lansat în dezbatere publică proiectul de Regulamentul privind obligativitatea introducerii, la noile construcții, a sistemelor tehnice care permit creșterea eficienței energetice și, implicit, creșterea calității aerului. Acest regulament vizează nu doar furnizarea de agent termic, ci și sistemul de iluminat, de ventilație și răcire. La momentul avizării acestor proiecte, dezvoltatorii trebuie să prezinte și soluțiile tehnice care să garanteze reducerea cantității de noxe pe care o astfel de clădire o produce. Cu toții ne dorim un oraș cu un aer curat, dar pentru asta trebuie să facem toate eforturile, inclusiv cele care se reflectă direct asupra noastră, ca să ne asigurăm un astfel de oraș”, a declarat primarul George Scripcaru

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Sibianul, urmărit în trafic de Poliție, din Brașov până în Sinaia, a fost arestat (Video)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.