blog-logo

Braşovul, pe ultimul loc în topul celor mai romantice județe de „Ziua Îndragostiţilor”

Braşovul, pe ultimul loc în topul celor mai romantice județe de „Ziua Îndragostiţilor”

Un clasament realizat, în apropiere de „Ziua Îndrăgostiţilor”, de site-ul picodi.com, prin verificarea statisticilor privind termenii romantici folositi pe internet, arată că locuitorii din Braşov sunt pe ultimul loc în topul celor care sărbătoresc dragostea.

Topul județelor romantice s-a făcut prin verificarea statistică a termenilor romantici folosiţi pe internet şi a fost realizat în urmă cu câteva zile.

În lista termenilor care au fost luaţi în considerare se află cuvinte precum: „Valentine s Day”, „arătarea dragostei”, „cina romantică”, „flori” sau alte sintagme care pot fi asociate cu Ziua Îndrăgostiţilor, arată publicaţia „Vremea Nouă”.

Frecvența folosirii acestor cuvinte în căutările de pe internet, arată faptul că în unele zone geografice, interesul de a-și arăta afecțiunea persoanei iubite crește mai tare odată cu apropierea Zilei îndrăgostiților, arată autorii clasamentului.

Alte articole:   Ministerul Educației vrea să realizeze o hartă a şcolilor dezavantajate din România

Astfel, după verificarea statisticilor Google, s-a ajuns la concluzia că cei mai romantici români locuiesc în Tulcea, Vaslui și Maramureș.

La polul opus, județele cel mai puțin interesate de Ziua Îndrăgostiților sunt Galați (locul 41) și Ilfov (locul 40).

Din toate cele 42 de judeţe, cei mai puțin romantici și mai puțin interesați de Ziua Îndrăgostiților sunt locuitorii județului Brașov, care ocupă ultimul loc în clasament.

Ceva mai atraşi de „Valentine s Day” par însă bucureştenii, Capitala fiind pe locul 31, în acest clasament.

Autorii sondajului precizează că cercetarea a avut ca scop compararea creșterii popularității anumitor cuvinte cheie în perioada ianuarie-februarie 2019, conform datelor arhivate de Google, prin instrumentul planificator de cuvinte cheie.

Alte articole:   Fotbaliștii Coronei, deciși să facă totul pentru a se menține pe primul loc

Foto arhiva: gettyimages.com

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.