Adrian Iatan: Vom boicota votarea proiectului de repartizarea sumelor din cota de 6%, dacă nu dau publicității informațiile

Adrian Iatan: Vom boicota votarea proiectului de repartizarea sumelor din cota de 6%, dacă nu dau publicității informațiile

Liderul consilierilor județeni, Adrian Iatan, și candidatul PSD la Consiliul Județean, Marian Rasaliu, susțin o conferință de presă la această oră.

Nici de spitalul judetean nu vreau sa vorbesc acum, este un proiect pe care ni-l dorim cu totii, pe care l-am susținut din prima clipă de cand am preluat conducerea Prefecturii Brasov, si am realizat acel proiect de trecerea terenului din prorpiretatea Institutului Cartofului in administrarea municipiului.

Iatan a acuzat faptul că, la Consiliul Județean, nu s-au transmis în timp util consilierilor județeni, conform legii, materialele privind distribuirea sumelor din cota d 6% din impozitul pe venit, pentru localitatile din județ. El a precizat că Guvernul PSD a alocat 7,5% din impozitul pe venit, iar Guvernul liberal doar 6%, ceea ce va afecta toate localitățile.

„Conform Codului Adminsitrativ, materialele trebuiau încărcate cu 7 zile inainte. Acum două zile au fost încăprcat 34 de punct,e mai puțin acest, foarte important, cu distribuirea sumelro din cota de 6%. Am cerut documentele, nu există o anexă, un referat de specialitate, cum s-au împărțit banii, să facem o analiză față de anul trecut. Vrem să avem aceste informații înainte de ședință, nu la fel ca în ședințele trecute, în timpul șednței să ni se transmită informațiile. Cerem transparentizarea actului administrativ”, a declarat Iatan.

Alte articole:   Transfigurarea Domnului asociat al interlopilor, pe mâna unui propagandist PCR

În replică, Adrian Veștea spune că este atributul comisiei economice a Consiliului Județean, unde fiecare partid are un reprezentant, deci și social-democrații au toate informațiile pe care le doresc, dacă îi interesează.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.