blog-logo

VIDEO Perchezițiile de azi- dimineață. Poliția: Totul a fost conform procedurilor. Kadas: Sunt niște comuniști

VIDEO Perchezițiile de azi- dimineață. Poliția: Totul a fost conform procedurilor. Kadas: Sunt niște comuniști

Acțiune în forță a mascaților la primele ore ale dimineții. Oamenii au intrat cu spectacolul aferent și cu tot arsenalul peste o femeie singură, care se afla împreună cu cei doi copii, de 8 și 10 ani.

UPDATE 2 Polițiștii spun că percheziția s-a desfășurat conform tuturor procedurilor legale. De cealaltă parte, Andi Kadas a vrut să intre și el la conferinta de presă de la Poliție, dar nu i s-a permis accesul pentru că nu are acreditare de presă, iar dacă ar fi dorit informații suplimentare le poate solicita conform Legii privind accesul la informațiile publice. Solicitat de presă să comenteze situația, Kadas a răbufnit la adresa polițiștilor: „niște comuniști!”

UPDATE 1 Purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, scms. Alina Maria Ivan, ne-a declarat că trupele speciale nu au greșit adresele unde s-au făcut perchezițiile, ci conform mandatelor emise pe baza informațiilor că persoanele căutate au domiciliul sau ar locui acolo.

Alte articole:   Polițiștii au dat peste 30 de amenzi în valoare totală de peste 15.300 de lei

Se pare că în cazul de care vorbim se pare că era cautată o persoană care locuia fara forme legale la Lacurilor 33 si NU Lacurilor 33G. Mandatul era scris bine pe lacurilor 33G, dar informatiile care au dus la emiterea mandatului erau eronate, diferenta intre adrese este de 100 m.

https://newsbv.ro/2020/02/13/18-perchezitii-domiciliare-in-aceasta-dimineata-la-brasov/

Știrea inițială

Familia peste care au năvălit trupele speciale ale Poliției este a consilierului județean Andrei Kadas (PNL), care a divorțat. Se pare că oamenii legii trebuiau să bată la ușa unui vecin….

Minorii au făcut atac de panică și au ajuns la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.