blog-logo

Un bărbat din Hărman și-a mințit soția că a fost tâlhărit. Ce a făcut de fapt cu banii

Un bărbat din Hărman și-a mințit soția că a fost tâlhărit. Ce a făcut de fapt cu banii

Speriat de nevastă după ce a pierdut la jocuri de noroc, un bărbat din Hărman şi-a mințit soția că a fost tâlhărit. Acesta i-a spus soţiei că trei persoane necunoscute l-au atacat şi i-au sustras telefonul și portofelul, în care avea actul de identitate, carduri şi 3.200 de lei.

Brașoveanul, în vârstă de 25 de ani, i-a povestit soției că a fost atacat în zona Rulmentul de trei persoane care i-au furat toate lucrurile  pe care le avea asupta lui.

Disperată, femeia a cerut ajutor pe Facebook, sperând că ar putea găsi actele.

„Bună seara am o rugăminte soţul meu aseară în jurul orelor 23 în zona Rulmentul înainte de pod a fost atacat de 3 pers masculine la care ia furat portofelul cu C.I. CARDURI ŞI SUMA DE 3.200 LEI ŞI UN TELEFON HUAWEI P20LITE VĂ ROG ÎN CAZUL ÎN CARE GĂSIŢI VREUN ACT PE NUMELE (…) MĂ PUTEŢI CONTACTA LA NR DE TEL (…) vă mulţumesc”.

În urma apelului făcut de soție pe Facebook, polițiștii brașoveni s-au autosesizat, însă după cercetări au stabilit că au fost mințiți.

„Cu privire la aceste aspecte, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov s-au autosesizat și au demarat verificări, în urma cărora au identificat persoana în cauză. Aceasta este un bărbat în vârstă de 25 ani din localitatea Hărman, jud. Brașov, care în urma audierii a declarat faptul că nu a fost victima niciunei infracțiuni, iar aspectele relatate în mediul online de către soția sa nu sunt conforme cu realitatea”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Potrivit unor surse mytex.ro, tânărul ar fi pierdut banii la jocuri de noroc, iar pentru a nu avea scandal acasă, a minţit că a fost tâlhărit.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   UE ia în calcul crearea unei diplome universitare europene, recunoscută automat în toate ţările membre

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate