Un alt accident de muncă la Brașov. Un bărbat a fost accidentat de un motostivuitor

Un alt accident de muncă la Brașov. Un bărbat a fost accidentat de un motostivuitor

După ce în urmă cu două zile o femeie a murit la locul de muncă în Ghimbav, un alt accident de muncă s-a produs marți, în municipiul Braşov. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un motostivuitor.

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a fost accidentat de un motostivuitor, în timp ce se afla la muncă, fiind rănit la un picior. Muncitorul a fost preluat un echipaj medical şi transportat la spital.

Polițiștii Secției numărul 3 din Brașov  au deschis dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.

Cazul a intrat și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Zilele trecute, o femeie în vârstă de 62 ani, angajată în calitate de laborantă la o societate comercială din orașul Ghimbav, județul Brașov, a căzut într-un bazin și a decedat.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Sibianul, urmărit în trafic de Poliție, din Brașov până în Sinaia, a fost arestat (Video)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.