Mohaci, atac la PNL și PSD, pentru blatul privind alegerile anticipate

Mohaci, atac la PNL și PSD, pentru blatul privind alegerile anticipate

Deputatul Pro România, Mihai Mohaci, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că ziua de luni pentru Guvernul Orban 2 este „o zi a rusinii”. El a precizat că nu va merge să-i voteze in comisii „pe aceiasi oameni care au fost dati jos”. Nici în plenul camerei deputatilor nu va participa la votul de investitură al Guvernului Orban 2.

„Incepand de luni vom avea dovada clara a blatului dintre PSD si PNL. Daca acestia vor fi prezenti la comisii si la plen atunci nu mai este nimic de demonstrat iar lumea trebuie sa inteleaga ca aceste doua mari partide cu vechime in campul muncii au ruginit impreuna. Trebuie sa recunosc ca in PSD exista la ora actuala o echipa de oameni ce doresc reformarea partidului si care si-au asumat greselile facute. Insa, acestia sunt inca in minoritate si nu sunt lasati sa scoata capul afara. Deci slabe sperante pentru a se construi o stanga puternica. De mentionat ca nu la Brasov. Acesta este in continuare captiv actualului primar”, a afirmat Mohaci.

Ce spune deputatul Pro România despre alegerile anticipate

  • „Noi, la PRO România, suntem pregătiți oricând pentru alegeri. Desigur că ne-am fi dorit alegeri în două tururi, dar era de așteptat ca PNL și PSD să încerce să anihileze amenințarea electorală dinspre USR, respectiv PRO România. Ne pregătim pentru alegeri locale și parlamentar în iunie. Ținta este să luăm peste 15% și la parlamentare, și în consiliile locale și județene”.
  • ”Discursul PNL abundă de ipocrizie. Anticipatele nu sunt necesare pentru că n-am avea o majoritate parlamentară, ci pentru că ei vor să rămână la guvernare fără să deconteze electoral măsurile de austeritate. Din iulie vom vedea cum își asumă tăieri, liniștiți fiind pentru că pentru că-n următorii patru ani nu dau socoteală cetățenilor la urne”.
  • „E noaptea minții la PNL! Guvernul Orban nu a fost dat jos de PSD și PRO România, ci de UDMR – fără cele 30 de voturi moțiunea nu ar fi trecut. Marile negocieri se poartă acum tot cu UDMR. Noi, dacă nu dădea guvernul cele 25 de OUG, #noapteacahotii, nici nu am fi votat”.
  • „Judecând rațional, CCR ar trebui să îi ceară președintelui Iohannis să propună un premier, unul care să încerce să formeze o majoritate. Acesta este sensul dat de Constituție. Este aberant să faci propunere cu scopul ca aceasta să nu treacă”.
  • „Pro România va avea candidați proprii în toate localitățile. Nu credem că este posibilă o alianță în condițiile în care actualii lideri ai PSD nu pot rezista presiunilor interne. PSD nu sare de 25% și nu are nicio șansă să sară fără o alianță de stânga. Stânga unită ar putea să obțină un scor peste PNL”.
Alte articole:   Festivalul Musica Barcensis, în cetăți și biserici fortificate din Țara Bârsei
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.