blog-logo

Mara Mareș: Guvernul Orban a aprobat trecerea centurii Făgărașului dela CNAIR la Primărie

Mara Mareș: Guvernul Orban a aprobat trecerea centurii Făgărașului dela CNAIR la Primărie

Făgărășenii au primit cea mai bună veste de la guvernul Orban: proiectul pentru realizarea variantei ocolitoare a Municipiului Făgăraș a fost adoptat în această dimineață, în sensul că aceasta va trece de la CNAIR la Primăria Făgăraș, care a anunțat că are banii prevăzuți pentru această investiție.

„Trebuie să vă mărturisesc că, în toată această perioadă, Guvernul PNL a avut toată deschiderea pentru demararea acestui proiect extrem de important pentru noi, făgărășenii. Executivul Orban mi-a susținut toate demersurile și, în doar 3 luni, am rezolvat încă o problemă pe care PSD nu a fost în stare să o rezolve în ani și ani de guvernare”, a transmis, într-un comunicat de presă, deputatul PNL Mara Mareș.

Alte articole:   Moș Nicolae, așteptat de copii în această seară. Curiozități despre Sfânt. Cum a apărut legenda și ce obiceiuri sunt

Mai sunt doar câțiva pași de urmat: ocolitoarea va trece de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere la Primăria Făgăraș, urmând ca, după transfer, să fie demarată procedura de licitație publică pentru construirea centurii ocolitoare a Făgărașului.

„Este esențial ca traficul greu să fie deviat din municipiu și mașinile de mare tonaj să nu mai treacă pe bulevardul principal. Potrivit celor mai recente date, zilnic, prin municipiu, trec peste 10.000 de vehicule, iar din cauza traficului, pereții unor imobile au început să se crape. Sunt foarte încrezătoare că primarul municipiului Făgăraș, domnul Gheorghe Sucaciu, și Consiliul Local Făgăraș, care au oferit toată susținerea în adoptarea rapidă a proiectului, vor gestiona foarte bine construirea centurii ocolitoare. În ceea ce mă privește, vă promit că voi oferi în continuare tot sprijinul pentru a finaliza în cel mai scurt timp posibil centura ocolitoare, un proiect așteptat de toți făgărășenii”, a precizat Mara Mareș.

Distribuie dacă îți place!
  1. Dar oare domnișoara asta când va trece pe centură?? să vândă cartofi, normal, nu pentru altceva, că tata tot politician o s-o facă la noile alegeri, că, nu -i așa, liberalii îs pe val, dar valul trece….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate