Gemeni morți, astăzi, în condiții suspecte

Gemeni morți, astăzi, în condiții suspecte

Gemeni în vârstă de două luni și jumătate au murit, astăzi, în condiții suspecte.

Unul, dimineata la domiciliul părinților din Apața, iar celălalt copil a murit la Spitalul Clinic pentru Copii la scurt timp după ce a fost adus la spital.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz. Se asteaptă rezultatele de la Medicina Legală.

,,La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 06.15, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că un copil în vârstă de 2 luni și 2 săptămâni a decedat la domiciliul său din localitatea Apața, Brașov. La fața locului a intervenit un echipaj medical care a constatat decesul, cadavrul fiind preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.
Ulterior, la data de 13.02.2020, în jurul orei 16
.00, IPJ Brașov a fost sesizat de către reprezentanți ai Spitalului de Copii Brașov cu privire la faptul că sora geamănă a minorului anterior menționat, a fost adusă la această unitate medicală în jurul orei 12
15, decedând la scurt timp după ce a fost adusă.
În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că ambii minori au fost spitalizați la Spitalul de Copii Brașov în perioada 02.02.2020 – 11.02.2020. Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz – Postul de Poliție Apața efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Braşov, subcomisar Alina Ivan.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Universitatea Transilvania a prelungit perioada de înscriere
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.