blog-logo

Femeie din Republica Moldova, depistată fără forme legale în Braşov

Femeie din Republica Moldova, depistată fără forme legale în Braşov

O femeie din Republica Moldova, care locuia fără fără forme legale pe raza municipiului Brașov, a fost depistată, miercuri, de autorităţi şi obligată să părăsească România în cel mult două săptămâni.

Poliţiştii de imigrări alături de colegi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov şi de cadre ale Grupării Mobile de Jandarmi Brașov, au efectuat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza de competență. Astfel, au depistat, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Republica Moldova, care locuia fără forme legale pe raza municipiului Braşov.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceasta a intrat legal pe teritoriul României, în baza pașaportului și a acordului de desființare a regimului de vize pentru cetățenii moldoveni, însă la expirarea perioadei de ședere nu a părăsit țara noastră. Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele acesteia decizie de returnare, prin care are obligativitatea să părăsească România în termen de cel mult 15 zile. Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii și muncii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României”, au informat reprezentanţii Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Braşov.

La ieșirea din țară pe numele numele femeii va fi instituită interdicția de a mai intra în România pentru o perioadă de 3 luni.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   BNR lansează o monedă din argint cu tema 350 de ani de la naşterea lui Ion Neculce 

Leave a Reply

Your email address will not be published.