blog-logo

Bărbat din Șinca, reținut după ce a furat un telefon

Bărbat din Șinca, reținut după ce a furat un telefon

Un bărbat, în vârstă de 41 ani din localitatea Șinca, județul Brașov, a fost reținut și este cercetat pentru „furt calificat”, după ce a sustras telefonul mobil al unei alte persoane.

Poliţişti din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.

În fapt, în cursul zilei de marţi, 11 februarie, cadrele de poliţie au fost sesizate de către un bărbat, în vârstă de 34 ani, cu privire la faptul că, i-ar fi fost sustras telefonul mobil de către o persoană necunoscută. 

Cu ocazia investigaţiilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii au depistat şi identificat persoana ca fiind un bărbat, în vârstă de 41 ani din localitatea Şinca. 

Alte articole:   Sportivii și antrenorii brașoveni cu rezultate deosebite vor fi premiați de Consiliul Judeţean

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarul penal constituit, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate