blog-logo

Reduceri la biletele de tren, de Valentine’s Day şi Dragobete

Reduceri la biletele de tren, de Valentine’s Day şi Dragobete

CFR Călători oferă, și în acest an, preţuri speciale la bilete celor care vor merge cu trenul pe 14 şi pe 24 februarie, adică de Valentine’s Day și de Dragobete.

CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul, pentru Ziua Îndragostiților şi Dragobete.

Potrivit comunicatului CFR Călători, oferta pentru îndrăgostiți „Jumătate voi, jumătate noi!” constă în 50% reducere la cumpărarea a două bilete de tren pentru zilele de 14 şi 24 februarie.

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

„Drag-Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile și agențiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulație în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020, la clasa I și clasa a II-a și nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător”, se arată în comunicat.

Oferta de Valentine’s Day și de Dragobete vine după ce, la începutul acestui an, CFR a anunțat că ieftineşte în weekend biletele de tren cu procente care variază între 15% şi 35% și a introdus „Biletul de weekend”.

Alte articole:   Poliția Animalelor a devenit operațională. Cruzimea asupra animalelor, pedepsită cu închisoarea

Foto: arhiva/blog.railyatri.in

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate