blog-logo

Bărbat căutat de autoritățile din Austria, prins de polițiștii din județul Brașov

Bărbat căutat de autoritățile din Austria, prins de polițiștii din județul Brașov

Polițiștii brașoveni au reușit să dea de urma unui bărbat dat în urmărire internațională de autoritățile din Austria. El era căutat pentru infracţiuni comise contra propritetăţii pe teritoriul acestui stat.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Braşov, în colaborare cu cei din Şinca Veche au depistat luni un bărbat, în vârstă de 46 ani din localitate, pe numele căruia autorităţile judiciare din Austria au emis mandat european de arestare pentru infracţiuni comise contra propritetăţii pe teritoriul acestui stat.

Bărbatul, care era urmărit internaţional, a fost reţinut luni, pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Austria.

Alte articole:   Covrigei „speciali” la Brașov: expiră în 30.02.2021

Maşină furată din Germania găsită la un bărbat din județul Brașov

Tot luni, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au identificat în posesia unui bărbat, în vârstă de 50 ani din jud. Brașov, un autovehicul care figurează ca fiind căutat de autoritățile din Germania.

Autovehicul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tăinuirea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate