blog-logo

Abrudan 3.0. Rectorul care a descoperit rețeta nemuririi în funcție

Abrudan 3.0. Rectorul care a descoperit rețeta nemuririi în funcție

Tovarășul Ion Iliescu este negru de supărare. A făcut el cum a făcut, și și-a tras un al treilea mandat de președinte în fruntea României. Ne-a îmbrobodit cu Curtea Constituțională de atunci că nu fusese tocmai președinte întreg două mandate, așa că l-a jonglat și pe al treilea.

Dar să vină acum cineva și să-i dea peste bot că putea fi președinte pe viață, nu se aștepta.

Ioan Vasile Abrudan, profesor, doctor și inginer, a ridicat pe noi culmi oportunismul, dorința de preamărire, disperarea de a fi adulat de prostimea fără titluri. Doar el este unicul, Matrix-ul Universității Transilvania, cel care a reușit să șteargă rușinea „de pa fața universului cosmic”, ca să cităm o replică celebră dintr-un film al lui Sergiu Nicolaescu, iar aici ne referim la schimbarea „nenorocirii” ăleia de siglă gotică a Universității Transilvania.

Alte articole:   Lista medicilor de familie din județul Brașov unde se pot face teste rapide COVID-19

Jocurile de la Universitatea Transilvania, susținută financiar din bani publici, sunt mizere. Subsemnatul a scris cu un an înainte ca Abrudan să fie „ales” pentru prima oară rector. Am fost înjurat vârtos și cu patimă (vedeti comentariile de pe site, cele de pe Facebook nu cred că le mai găsim….). Nu asta e problema. Eu nu țintesc funcții publice.

Chestiunea este de principiu. Un universitar, fie el și Abrudan, ne spune că are dreptul la al treilea mandat că s-a autosuspendat cu de la sine putere în cel de al doilea mandat, „care nu a fost întreg”. Adică modelul iliescian. Pe cale de consecință, a candidat și a câștigat alegerile fără să crâcnească (aproape) nimeni (91,5%!!!) alegerile.

Alte articole:   Centru de testare COVID-19 deschis non-stop la Spitalul de Pneumoftiziologie Brașov

Acum, evident, nu o să cerem explicații de la (s)experții (prieteni știu de ce: totul începe de la Adam și Eva) de la Facultatea de Drept. Ei sunt somități, motiv pentru care mulți dintre ei explică teoria șpăgii pe la instanțe.

Domnului Abrudan apreciem că trebuie să i se pregătească un monument. Dacă nu mai avem Arpad pe Tâmpa, de ce nu un Vasile pe Colină? I-a ieșit faza cu al treilea mandat. Dar, pentru că există precedentul juridic, de ce nu s-ar mai suspenda măreția sa, iar, acolo, cât trebuie, pentru un al patrulea mandat? Și al cincilea? Și al șaselea?

Alte articole:   Comunicat de presă

Iar dacă lui Ceaușescu nu i-a reușit să lase România moștenire lui Nicușor, Abrudan o poate face în cazul Universității. Cui vrea el. Pentru că lumea universitară din Brașov s-a dovedit lașă. Studenții care au votat pot fi de înțeles: au examane de dat… Dar ceilalți? De ce stau cu capul la cutie? Chiar nu sunt suficiente scandalurile penale cu profesorii de la Drept, de la Medicină, de la Sociologie – Comunicare?

Aceasta este imaginea Universității Transilvania?

Distribuie dacă îți place!
  1. Inca o dovada că Universitatea Transilvania e o cloaca plina de incompetenți. Trist de cei care nu știu mai bine si isi risipesc acolo tineretea.

    Reply
  2. exemplu cras de baron corupt infect.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate