Profesional New Consult organizeaza in luna Februarie Campania “Iubeste Formarea”

Profesional New Consult organizeaza in luna Februarie Campania “Iubeste Formarea”

Pentru ca in luna Februarie celebram iubirea iar noi iubim formarea , la Profesional New Consult  Luna Iubirii este Luna Reducerilor.

Inscrie-te in perioada 1 Februarie 2020 – 28 Februarie 2020 la orice curs si Profesional New Consult  iti rasplateste iubirea pentru Formare !!!

Reducerea se aplica in felul urmator:

  • Reducere de 5% daca alegeti sa platiti in rate .
  • Reducere de 10% daca alegeti sa platiti integral.
  • Reducere de 15% daca alegeti sa platiti integral si sa va inscrieti la doua sau mai multe cursuri .

Pentru a beneficia de reducere tot ce trebuie sa faceti este sa va prezentati la sediul nostru din Brasov si sa va inscrieti la un curs desfasurat in perioada februarie – iunie 2020 sau sa solicitati inscrierea online la datele de contact de mai jos .
Campania se adreseaza exclusiv persoanelor fizice rezidente pe teritoriul Romaniei, care se inscriu la sediile noastre in perioada 1 Februarie 2020 – 28 Februarie 2020 la unul dintre cursurile organizate de Profesional New Consult , care au ca perioada de incepere intervalul februarie – iunie 2020. Sunt exceptate din aceasta campanie cursurile de igiena si stivuitorist.

Reducerile nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii desfasurate de firma organizatoare in intervalul februarie – iunie 2019.
Firma organizatoare isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare urmand a fi adusa la cunostinta pe canalele de social media si pe website-ul societatii.

Alte articole:   Primăria Săcele a scos la licitație execuția documentației tehnice pentru refacerea „Ambasadei franceze”

Pentru a beneficia de reducere , va asteptam la sediul din Brasov , situat pe Strada Iuliu Maniu , nr.47 , etaj 4 , camera 402 – cladirea Cobco (langa Spitalul Sfantul Constantin) , la telefon 0786.333.103 sau 0760.031.178 sau la adresele de e-mail cursuri.brasov@profesionalnewconsult.ro sau brasov@profesionalnewconsult.ro .

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.