blog-logo

FOTO VIDEO Protecția consumatorului a închis restaurantul unde există suspiciunea de toxiinfecție alimentară la un botez

FOTO VIDEO Protecția consumatorului a închis restaurantul unde există suspiciunea de toxiinfecție alimentară la un botez

Mai multe persoane și un copil care se aflau la un botez în Feldioara s-au simțit rău.

UPDATE Comisaru șef al Protecției Consumatorului, Sorin Susanu, a anunțat că după controlul efectuat la fața locului a decis suspendarea actviității restaurantului, situat la marginea drumului național.

Au fost găsite alimente expirate, carne de porc din noiembrie 2019. Toate elementele expirate au fost oprite de la comercializare în vederea distrugerii.

UPDATE 5 persoane au ajuns la Brasov si 6 sunt la Feldioara (dintre care 1 copil). Persoanele de la Feldioara vor fi transportati la spital in Brasov cu echipajul SMURD ATPVM de la Covasna (transport victime multiple).

Știrea inițială

La eveniment au participat 40 de adulți și cinci copii.

La centrul de permanență Feldioara s-au prezentat patru adulți și un copil care prezentau stări de rău. S-au deplasat un echipaj SMURD și un echipaj SAJ, potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate