blog-logo

Femeie agresată de un bărbat băut

Femeie agresată de un bărbat băut

Polițiști din cadrul Secției 4 din Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

,,Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 07 februarie a.c., în jurul orei 22.00, un bărbat, în vârstă de 42 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 48 ani, în timp ce se aflau la domiciliu.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, prin care s-au dispus măsurile obligării evacuării locuinței comune și păstrarea unei distanțe de 200 de metri față de persoana vătămată.


De asemenea, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.