„Despre ce vorbim” cu Teo,Vio și Costel, la Centrul Cultural Reduta

„Despre ce vorbim” cu Teo,Vio și Costel, la Centrul Cultural Reduta

Cei trei comedianți care au facut să explodeze fenomenul Stand Up comedy în România – Teo, Vio și Costel revin la Brașov cu un show senzațional intitulat „Despre ce vorbim”.

Trioul din stand up-ul românesc Teo, Vio si Costel pleacă în turneu cu un spectacol în care pun în fața spectatorilor prejudecățile, rutina, gafele din viața fiecăruia, o oglindă în care fiecare se poate analiza relaxat.

Spectacolul va avea loc pe 23 și 24 martie 2020, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta.

“Despre ce vorbim” este un show de stand up comedy care își propune să arate că putem să luăm viața în serios chiar și când glumim, cu condiția să o facem cu inteligență.

Alte articole:   Instanța a decis: APDT prezidată de Macedonschi a dat o gaură de 90.000 de euro Consiliului Județean (ep. 1)

Considerați unii dintre cei mai buni dintre comedianții români, cu preocupări în zona tehnologiei, a modei și chiar în zona de spiritualitate, Teo, Vio si Costel sunt prieteni de mai bine de 15 ani și au o lungă istorie împreună în show-urile de stand up. Sunt, de altfel, unii dintre cei mai influenți comedianți români, rezidenți în Club 99 din București.

În cei șaisprezece ani de scenă, cu spectacole atât în club, cât și în țară, a contribuit la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România.

Bilete pe online pe iabilet.ro.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate