Vasluian beat, cu maşina neînmatriculată și cu viteză pe străzile din Brașov

Vasluian beat, cu maşina neînmatriculată și cu viteză pe străzile din Brașov

Colecție de infracțiuni pe numele unui tânăr dinVaslui. El este cercetat penal după ce a fost prins beat, circulând cu viteză la volanul unei mașini neînmatriculate.

Bărbatul a fost oprit în trafic, de polițiștii Serviciului Rutier Brașov, în timp ce se deplasa cu viteză pe Bulevardul 15 Noiembrie din municipiul Brașov.

Verificările efectuate de oamenii legii au scos la iveală mai multe nereguli. Pe lângă viteza excesivă cu care circula prin municipiul Brașov, șoferul era în stare de ebrietate, iar autoturismul avea autorizația de circulație provizorie expirată.

„Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că, autovehiculul are autorizația de circulație provizorie expirată. Totodată, la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,61 mg/l alcool pur”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală pentru a i se lua probe de sânge.

Alte articole:   Situația podurilor propuse pentru reabilitare de Consiliul Județean Brașov

În cauză s-a deschis dosar penal pentru „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate